Dnes večer sem po dlouhé době vyházel všecek vercajk z kufru a v ten moment sem dostal nápad, že sklopím sedadla, naložím anténu a vyjedu na kopeček před Rudici a zkusím to v terénu. No, to sem si teda dal! Kosa jaxviňa, mráz, led, sníh a vichr, ideální podmínky :-) Tak sem to fakt jen tak rychle vytáhnul a pohonil kolem dokolečka, aby se neřeklo. Hády 12D hrály hned v pohodě, stejně tak Križava 12A. Na 12C byl taky signál, ale psalo to tam Čro DAB+, tak netuším, co to bylo, jestli do toho střepu prolezly Hády, či kýho čerta. Zajímalo mě hlavně jestli tam nebude ta Wídeň nebo Kamzík, ale jelikož sem si nepamatoval jejich kanály a byla tma a nevzal sem si rukavice, takže mi po cca 5-ti min začala anténa přimrzat k ruce a ty maličký čudlíky na rádiu se taky nedaly pořádně mačkat, tak sem se na to vyprdl :-) Třeba někdy příště. Taky byl signál na 12D směr OV, ale jestli to byly Hoš. nebo Hády ze zadu, nevím, na tom střepu co mám se musí všechno přepínat a v té tmě a kose a jednou rukou to prostě nešlo :-)