Byl jsem dnes v Brnisku pro něco v Omku a tak mi to nedalo a koupil sem tam DAB+FM chrastítko Technisat Digitradio 210, VC 1200,- ,tak sem to prubnul. Hozený na sedadle spolujezdce s plně vysunutým prutem to hrálo až do Lipůvky, v obci to ale umřelo. Ale v novostavbě na kraji Lipůvky směr Blansko to na okně v patře frčelo skoro na plný kule (takže přinejhorším pro poslech při práci docela dobrý). Kupodivu i FM na tom hraje dost dobře a vzhledem k tomu 3" papírovýmu repráčku to ani nijak nechrchlá, nehuhňá, nebublá, nevrčí, čili nijak v rámci "normy" neskresluje, prostě dá se to v pohodě poslouchat. Cestou z Lipůvky do Blanska už to bohužel jen sem tam škytlo. V Blansku v bytě v prvním patře na okně zhola nic, ale na půdě o patro výš už se to na prut sem tam chytlo. Tak sem se nasral, kuchnul sem to, vyvedl ext. vstup na F-ko, 15Ydab sem položil doprostřed cimry na dvě židle směr okno směr Hády, jelikož ještě pořád nemám dodělanej inteligentně symetrák, tak se ho tam brutálně na hovado přichytil stahovačkama a už to frčí! :-) Ter. profil Hády-místo příjmu jak vidíte na obr. nic moc, ale "letí" to VHF ve vertikálu celkem slušně. Nijak víc jsem s tím nelaboroval, nebyl čas, od 4 do teď to jede furt stejně. Důležitý je, že to jede, že anténa funguje, minimálně aspoň tak jak každá druhá :-))) Jak dobrá je se ještě ukáže.