Mě to připadá, že se tě to nějak dotklo. Že by známé přísloví o "potrefené huse"?
Těch odborných a eroduvaných lidí je v Ostravě (a určitě nejen v Ostravě) žalostně málo. Bohužel "rádobyfirem" je v Ostravě a okolí stále drtivá většina! Dnes jsem se o tom opět přesvědčil, když jsem byl obhlídnout, kvůli instalaci antén a SATu rekonstruovaný RD poblíž Ostravy, kde vnitřní rozvody koax. kabely tahala "odborná" ostravská firma. To co použili za koax.na vnitřní rozvody (k těm venkovním se už chválabohu nestačili dostat), to jsem snad myslel, že se mi to jenom zdá! Byl to 5mm noname kabel se silónovým dielektrikem... Bohužel současný majitel to koupil od toho původního, který to před dokončením rekonstrukce musel z jistých důvodů prodat a byl z toho hodně "na játru", když jsme mu řekli, že se všechny tyto "koaxy" musí vytahat a místo nich natahat nové! Je to asi 250m, protože ten dům je "zadrátovaný" odshora až po sklep. A to není poprvé, co se mi něco podobného stalo. A věřím, že ani naposled. Ale poslední dobou je toho víc a víc! Firmy vezmou peníze za dodávku kabeláže a její instalaci a pak už nic, v lepším případě hrají mrtvé brouky, v tom horším dotyční lidí zmizí a slehne se po nich zem.