Takže muxy B1 a B2 doznaly změn, ale jen kosmetických. Nabídka se vlastně nezměnila, celkový počet programů je stejný, ale něco s tím udělali, protože některé stanice mi přestaly hrát a opravdu bylo třeba to znovu naskenovat. V B1 se pak třeba změnilo pořadí stanic.
Síla signálů je stejná jako předtím.
Jasně. Děkuji za za informaci. Takže jste první a zatím jediný. Přes značné usilí jsem zcela žádnou informaci na žádných německých webech nenašel. Tedy zda třeba někde navyšovali bitráte nebo něco přešlo z DAB do DAB+ nebo, co se mělo změnit. Prostě nikde ani čárka. Takže zcela jediné, co vím, je to, co jste zde napsal a na co odpovídám. Ach, jo...
Za velice důležité považuji to, že ač jste ohlášení změn nalezl pouze v muxu B2, tak se měnilo něco i v muxu B1. Mux 2 je totiž plný, tam moc velké změny neočekávám. Ale v muxu B1 jsou 3 volné kapacity o 72kbps. Čili toto by mohla být příprava na to aby třeba ROCK ANTENNE přešlo do DAB+ na 72kbps, plus s ním ještě dvě další. A naopak místo nich by se mohly objevit časem jiné stanice atd.
Jinak já se v tom hrabaje a hrabaje a stále nic nenalézaje, nalezl jsem alespoň 2 pěkné mapy těch dvou bavorských multiplexů. / I když tento měsíc přestanou platit. Tedy měly by přestat platit. A nevím jestli už na ně náhodou odkaz zde někde není.../
http://www.br-online.de/content/cms/Universalseite/2009/08/21/cumulus/BR-online-Publikation-ab-10-2010--192277-20110629113742.pdfhttp://www.br-online.de/content/cms/Universalseite/2010/04/23/cumulus/BR-online-Publikation-ab-10-2010--192276-20110629113712.pdfTak a až teď jsem o tom konečně našel tuto stručnou informaci:
Stand: 12.10.2011 Aktuell
Auf Digitalradio (DAB/DAB+) haben B5 plus und B5 aktuell jeweils neue Kennungen (Service-Ids) erhalten. Um die beiden Programme auf Digitalradio weiterhin zu empfangen, müssen Sie einen Suchlauf am Ihrem Digitalradio-Gerät (DAB/DAB+) starten.
Takže vskutnu nic důležitého. Nová ID stanic.
I když v jisté době, když takovou srandičku udělalali u DVB-S, tak to byla docela legrace, protože pak se to odmítalo třeba dekódovat apod. A bylo nutné to celé vymazat a naladit znovu. Což ostatně doporučují i v tomto případě.