Dakujem vam vsetkym za vase nazory,ano je pravda,ze niekedy je lepsie nechat to tak ked to ide,tiez je pravda,ze som si neoveroval aky symetryzak je umiestneny v tej novej 1411ke,pole je nehomogenne to viem na 100 percent,staci ked pohnem anten o 5 cm a uz sa to meni,viem to uz roky od casu,ked som skusal klasicke dvbt na madarov z vysielaca tokaj,vtedy sme skusali dlhe kolorky,mal som aj iskru dlhu vsetko sme testovali bez zosiku,nakoniec prisiel kamarat quido,vzal obycajne sito a ostatne anteny nemali sancu a tam sa ukazala nehomogenita pola,este raz by som chcel skusit otestovat tu 1411 ku,ale bohuzial kamarat odisiel do bratislavy pracovat a tu v michalovciach nie je ziadna predajna,kde by to slo akoze pozicat na test,v kazdom pripade by som chcel novu antenu,tu co mam je stara 4 prvkova kovoplast a ma taku malu krabicku,co ani nie je krabicka,je to take okruhle akurat na kabel,zosilovac tam nevojde,co je na skodu,tak asi sa musim rozhodut sam,ci 6P alebo 10P,podla vyrobcu su rovnako dlhe cca 1,5m obe,co mi je trochu cudne,ale ked je to tak,tak potom asi je lepsia volba 10p,ale ako pise jeden komentar je to ducharina,este raz dakujem za vase poznatky a nazory