Jan Bajger,
Vaše postupy byly chvályhodné a poplatné době, dnes si člověk sice může osvojit co a jak funguje, osahat si to,
ale bez patřičného vybavení jen vše jen pokus-omyl. Metoda kterou někdo může dojít k cíli, ale jiný nikdy. O vynaložených nákladech nemluvě.
Dnes je jiná doba, éter je doslova nasycen změtí různých signálů a bez prohlídky spektra se ve velkých městech nedá ani existovat. A bude hůř. Za 10 let se situace změnila velice rasantně.
Taky jsem měl kdysi Škodu 120 a motorku Jawu 350, byl jsem schopen si motor naladit podle ucha a citu.
Dnes jezdím s autem na diagnostiku, pokud se mi rozbije pračka nebo lednice-nevrtám se v tom, neshánim po sběrných dvorech termostaty nebo náhradní silent-bloky. Nechám si udělat diagnostiku od odborníka a zvážím opravu nebo nákup nové techniky.
To je vývoj, který nelze zastavit, ať už se to někomu líbí nebo ne.
Bohužel se na zdejším i podobných fórech objevuje pár jedinců, kteří neustále dokola omílají jak oni někde něco udělali a funguje to, mají tendence radit, zobecňovat...
To si dnes dovolí málokdo i profík se zkušenostma, protože ten ví, že každá "příjmová lokalita" a situace ve které se nachází a potýká se se zadáním je jedinečná a neopakovatelná.
Více myslím nemá cenu se k tématu vyjadřovat.