Autor Téma: RS 7 Černá Studnice  (Přečteno 30385 krát)

Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 511
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #30 kdy: 14. 09. 2013, 13:07:11 »
Jen pro pořádek. V Praze, s anténou nasměrovanou asi o 45° mimo správný směr, signál na kanále 29 ani ťuk.  ;) :P :'(
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


pkrupka

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #31 kdy: 14. 09. 2013, 13:08:20 »
Na západě Kladenska jsem RS 7 z Černé Studnice na K29 naladil, ale zatím se na to moc koukat nedá. Až se zvýší výkon tak to snad bude lepší. MUX4 na K25 chytám v pohodě.


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #32 kdy: 14. 09. 2013, 13:15:03 »
podle mě to,ale takovým výkonem nejede, nebo to mají různě směrovaný..osobně tipuju 2rakvičky jedna cca směr ještěd možná víc jižněji a druhá směrem někam k jíčinu, mux4 chytím i bez zesilovače (s výpadky), ale rs7 se zesilovačem (22dB) tv nevidí ani náznak,to kdyby byl jen takovej malej rozdíl podle mě by to aspoň něco chytlo


FrantaL

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #33 kdy: 14. 09. 2013, 13:31:09 »
Smrzovka Tyrsova ulice, STA nic.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #34 kdy: 14. 09. 2013, 13:43:12 »
Smrzovka Tyrsova ulice, STA nic.
Celkem pochopitelné, že do STA se dá přidat až když vysílá. Dřív těžko ( i když už i to jsem dělal).  :D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #35 kdy: 14. 09. 2013, 13:58:54 »
KV pro daný vysílací kanál do STA se dá přidat v předstihu, ale nastavit výstupní úroveň a ostatní náležitosti se musí až po zahájení vysílání na daném tv kanále.  ;D ;D Jsou oblasti kde RS7 vysílá od začátku (1. květen 2013) a STA v oblasti jsou o něj rozšířeny možná tak ze 30%! Takže těžko může někdo čekat, že se STA upraví druhý den po zahájení vysílání! A pokud se nyní vysílá se sníženým ERP, tak se bude muset seřízení úrovní jednotlivých tv kanálů v STA dělat dvakrát. Jednou nyní a pak po navýšení vyzářeného výkonu (pokud k němu dojde a nezůstane se u stávajícího díky negatívní mezinárodní koordinaci).
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #36 kdy: 14. 09. 2013, 14:22:39 »
Dobrý den. Lokalita: Lbc - Horní Hanychov (pod lanovkou) anténa se zesilovačem (na půdě) směrem na Ještěd a naprosto v pohodě. Zkoušel jsem RS7 z Černé studnice i na tv, kterou máme v kuchyni pouze na prut schovaný za lavicí, i tam běží RS7 se signálem 72 %.

Jo, jo. Je to tak. Jede jak z praku bez nejmenších problémů. Pařízek to opět natírá zcela neschopným Australským Radiokomunikacím, které dosud neodstranily problém s Mux 3 v LBC.

A muselo se změnit něco v Polsku nebo u nás neboť dnes není rušen druhý polský multiplex K35.
A jdou tedy v pohodě 4 německé, 3 polské a první, druhý, čtvrtý a RS7 české. Nechodí třetí český a RS3.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #37 kdy: 14. 09. 2013, 14:27:55 »
a kde to jede jak z praku?


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #38 kdy: 14. 09. 2013, 14:34:27 »
a kde to jede jak z praku?

V Liberci.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #39 kdy: 14. 09. 2013, 15:01:35 »
nemate pravdu ja bydlím na horske a vubec nic!a liberec to je velkej pojem pod ještedem to mají...holt mam smulu...


pejna

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #40 kdy: 14. 09. 2013, 15:04:02 »
Mnichovo Hradiste OK. Kolorka velka bez zesilovace. MUX1,2,3,4 a RS7 v pohode


John Ross Ewing

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #41 kdy: 14. 09. 2013, 16:18:39 »
Jenstejn, Praha Vychod OK. Velke plzenske sito.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #42 kdy: 14. 09. 2013, 18:53:17 »
Echo z Liberec Pavlovice: bez problémů, stejně jako MUX4.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #43 kdy: 14. 09. 2013, 19:11:32 »
nemate pravdu ja bydlím na horske a vubec nic!a liberec to je velkej pojem pod ještedem to mají...holt mam smulu...
Horská to je velkej pojem,minimálně v Ruprechticích to musí chodit jak z praku.


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #44 kdy: 14. 09. 2013, 19:18:02 »
kousek u horních kasaren tedka jsem to zkoušel a nic ale mux4 chodí paradně...