Autor Téma: RS 7 Černá Studnice  (Přečteno 30447 krát)

chadach

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
RS 7 Černá Studnice
« kdy: 14. 09. 2013, 07:38:03 »
Dobrý den.Konečně začalo vysílaní na kanále 29 :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #1 kdy: 14. 09. 2013, 08:04:18 »
horska liberec NIC tak nevím...


chadach

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #2 kdy: 14. 09. 2013, 08:10:59 »
Příjem Doksy Českolipsko a signál je slabší než mux 4.Občasné výpadky.


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #3 kdy: 14. 09. 2013, 09:11:00 »
ANO!!!!!!Studnice začala vysílat,redakce Digizone ještě vůbec nezareagovala....ale je to tu v Liberci jako vždy, když Pařízek něco spustí s problémy!
Trhání obrazu,výpadky,kolísání signálu,kvality apod.Jako u MUXU 4 než se to ustálilo , tak to trvalo půl roku...
Jede určitě na snížený výkon, takže Liberec si asi moc nepokouká si myslím.
Sledovatelné to zatím opravdu není.Kdo má lepší signál??????ozvěte se kolegové
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #4 kdy: 14. 09. 2013, 09:17:04 »
Na webu ČTÚ není o tomto stanovišti ani zmínka (není KP, ani IO), takže Pařízek opět pěkně "černí" a jede bez jakéhokoliv "požehnání" vyšších složek!  >:( >:( Takže toto "vysílání" nebude mít dlouhého trvání!  ;D ;D ;D
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


FrantaL

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #5 kdy: 14. 09. 2013, 09:24:18 »
Jablonec n/N Na Uboci, primy vyhled na CS, TV Panasonic, STA, kvalita i signal cca 3, seka se to.
« Poslední změna: 14. 09. 2013, 11:34:37 od FrantaL »


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #6 kdy: 14. 09. 2013, 09:36:54 »
Potvrzuji bezproblémový příjem k29 RS7 Černá Studnice v Pardubicích.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #7 kdy: 14. 09. 2013, 09:38:31 »
Jablonec n/N Na Uboci, primi vyhled na CS, TV Panasonic, STA, kvalita i signal cca 3, seka se to.
Co takhle nechat upravit STA?


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #8 kdy: 14. 09. 2013, 10:28:37 »
To mi hlava nebere,kolega v Pardubicích bezproblémový příjem....???????a v Liberci  cca.20km od vysílače -hrůza pohledět na obrazovku!!!!Ale Ferkl z ČT přece sliboval , že Studnice pojede do 14 dnů,tak proč by nemělo vysílání mít dlouhého trvání???na TXT čeké televize ten kmitočet k29 byl už delší dobu uveden, tak by to mělo jet.
« Poslední změna: 14. 09. 2013, 10:36:30 od oplib »
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #9 kdy: 14. 09. 2013, 10:31:03 »
KDO ?!další může potvrdit příjem z okolí Jablonce,Česká lípa?a vůbec severní Čechy?????hlaste se "závisláci"
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #10 kdy: 14. 09. 2013, 10:35:17 »
to:oblib ja se vas zeptam otačel jste antenou???a jaka lokalita ?dík...


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #11 kdy: 14. 09. 2013, 10:43:49 »
Neotáčel,stejný směr nastavený na MUX4 a lokalita Liberec -Rochlice 5.p.panel.domu na kopci!nechci s ní raději hýbat, protože jsem předtím několik měsíců hledal vhodnou polohu, aby byl odstíněn Ještěd zezadu.Našel jsem jí uvnitř balkonu,paradoxně ne venku vystrčenou před balkonem.... ::)
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 193
    • Zobrazit profil
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #12 kdy: 14. 09. 2013, 10:47:20 »
Potvrzuji příjem v Liberci - Vesci. Zkoušel jsem to na samostatnou anténu, kterou mám na K25, pasivně, a ze stejného směru je to poněkud slabší než K25, občas drobné výpadky. Uvidím, až to proženu slučovačem (musím vyměnit dosavadní K25+REST za K25,K29+REST) a domovním zesilovačem, jestli to nebude lepší.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #13 kdy: 14. 09. 2013, 10:48:24 »
ANO!!!!!!Studnice začala vysílat,redakce Digizone ještě vůbec nezareagovala....ale je to tu v Liberci jako vždy, když Pařízek něco spustí s problémy!
Trhání obrazu,výpadky,kolísání signálu,kvality apod.Jako u MUXU 4 než se to ustálilo , tak to trvalo půl roku...
Jede určitě na snížený výkon, takže Liberec si asi moc nepokouká si myslím.
Sledovatelné to zatím opravdu není.Kdo má lepší signál??????ozvěte se kolegové
I v redakci DigiZone.cz jsou jen lidé, kteří si snad v pátek večer mohou někam vyrazit, ne? Nebo si myslíte, že nemáme žádný soukromý život? Ne jen práci je člověk živ...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #14 kdy: 14. 09. 2013, 10:50:55 »
ANO!!!!!!Studnice začala vysílat,redakce Digizone ještě vůbec nezareagovala....ale je to tu v Liberci jako vždy, když Pařízek něco spustí s problémy!
Trhání obrazu,výpadky,kolísání signálu,kvality apod.Jako u MUXU 4 než se to ustálilo , tak to trvalo půl roku...
Jede určitě na snížený výkon, takže Liberec si asi moc nepokouká si myslím.
Sledovatelné to zatím opravdu není.Kdo má lepší signál??????ozvěte se kolegové
To nevím, ale v Pardubicích mi to jde i na směrovou anténu na Śnieżne Kotły. Úrovně a parametry jsem zatím neměřil, protože nebudou vypovídající - jak říkám, anténa je směrovaná jinam (TAP20). A na střechu v dešti mě kvůli Pařezovi nikdo nedostane. každopádně přijímač přijímá bez problémů, bez výpadků atp....