Zdravím vespolek, teď odpovídám na otázku odjinud, ale se souvislostí na tuto diskusi... S radostí se dovídám, že existuje, či spíše existoval i jiný STBox (Optibox DVB-T FTA PVR Ready), který vytvářel soubory o velikosti 4 GB, já doposud mimo Evolve Galaxy na takový nenarazil… a pokud mohu tlumočit vyjádření technika-prodejce OMKO z ostravské pobočky firmy, na základě jeho pokusného nahrávání na nástupný model Galaxy, tedy na Evolve Arcadia, tak ten zjistil, že soubory jsou opět děleny na části menší než 4 GB, na velikost poloviční. Ještě jednou upozorňuji, že v tomto případě se nejedná o mé zjištění, ale o nález onoho technika, o kterém ale nemám důvod pochybovat. Ovšem webové stránky firmy nejsou zcela přesné, když avizují skladovou dostupnost modelu Evolve Galaxy. Já sám jsem si ho objednal, abych měl náhradní kus, pokud by se mi můj v budoucnosti pokazil… a po dvou dnech od objednávky mi volali, konkrétně onen technik, že model už nemají. Až pak po rozhovoru se jim podařilo ještě jeden kus zajistit… prý ho stáhli z výstavní plochy z Brna. Včera, když jsem si ho osobně vyzvedl, tak mi nedokázal vysvětlit, proč i přes to, na webové stránce je v Ostravě skladem… ale to už je jejich problém, já to píšu jen pro informaci pro případné zájemce.
V každém případě jsem rád, že jsem ještě Galaxy sehnal, neboť ho budu používat asi neprodleně. Můj primární nahrávací systém, hardwarová PC karta TT-premium, která bezchybně nahrává cokoliv ze dvou muxů, tak ve druhých dvou, nevím proč, programy kostičkují… a nevypadá to, že by to bylo slabým signálem, když třetí mux evidentně slabší není. Na PC mi tedy kostičkuje i Prima Love, takže od 25. dubna se mi druhý STBox Galaxy opravdu bude hodit. Soubory z něho jsou v PC identifikovatelné jménem stanice a přesným časem nahrávky, jménem bohužel přímo nikoliv, nepřímo ANO v průvodním souboru „info3“. Jinak lze mi přímo napsat na mail „vit.sedlacek(za…áč)seznam.cz“.