SetTopBox Evolve Andromeda zdaleka nedosahuje kvalit přijímače Evolve Galaxy, který je jasně ze všech, které jsem vyzkoušel, nejlepší. V čem? V rychlosti, přehlednosti, kvalitě obrazu a intuitivnosti ovládání. Dokáže přehrát nejvyšší počet nejrůznějších souborů, samozřejmě včetně MOVu (po nahráti posledního firmware). Ovšem pro mě nejdůležitější jedinečnou vlastností je ta, že nahrané soubory NEROZDĚLUJE!!! Každý jiný STB dělí nahrávky na cca 800 MB či 1 GB soubory, které NEJDE stoprocentně v PC spojit, a to ani v projektuX, takže Evolve Galaxy, který dělí až soubory větší než 4 GB je opravdu nenahraditelný.
Je sice pravda, že při nahrávání můžete sledovat oproti Andromedě jen programy v nahrávaném MUXu, ale já už bych si, z výše uvedených důvodů, podruhé tento přijímač nekoupil. Přenos nahrávek do PC je pro mě naprostou prioritou. Bohužel, opět se ukázalo pravdivým pravidlo, že pokud se zjistí, že něco je dobré, tak se to přestane vyrábět… takže Galaxy už jde sehnat jen těžko a dráž než se prodával, když byl běžně dostupný. Zbývá se jen modlit, že nástupnický model Evolve Arcadia bude rovněž dělit soubory po 4 GB, v jiných parametrech by snad horší být neměl, ale zatím jsem ho neměl možnost vyzkoušet. Pokud už ho někdo má, tak by již měl vědět, jak Arcadia dělí… a mohl by se podělit o tuto zkušenost, která se nikde, bohužel, oficiálně neuvádí.