reklama

Autor Téma: Evolve Andromeda - zkušenosti  (Přečteno 14367 krát)

Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



skydedek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 53
    • Zobrazit profil
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #16 kdy: 03. 04. 2013, 19:25:52 »
No já tedy nevím, jednak je to Scorpio už ukončený produkt, druhak ta Andromeda má dva tunery, což je pro mne výhodné. A jestli dělí nebo nedělí je mi srdečně jedno, pokud to přehraje vcelku.


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 606
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #17 kdy: 03. 04. 2013, 20:49:17 »
tady je recenze téměř totožného výrobku (nemá integrovaný pevný disk)
Taktéž se nejedná o BluRay rekordér, ale přístroj, který umožňuje nahrávání na externí medium.
Jak už zde bylo řečeno BluRay rekordér = přístroj, který umí, mimo jiné, vypalovat na BluRay disky.
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #18 kdy: 03. 04. 2013, 21:42:23 »
A mohu se zeptat, na jak velké části dělí Evolve Scorpio?
Scorpio dělí po 1GB. VideoReDo spojuje jednotlivé díly se 100% spolehlivostí bez jakýchkoliv sebekratších chyb. Aspoň teda u mě.
Scorpio dělí po 2 GB!


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #19 kdy: 08. 04. 2013, 08:14:18 »
Já mám naformátovanou flešku na NTFS. Kouknu se, jak to dělí a zda to dělí. :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #20 kdy: 10. 04. 2013, 07:53:10 »
Já mám naformátovanou flešku na NTFS. Kouknu se, jak to dělí a zda to dělí. :)
Takže dělí po 2G


Vít Sedláček

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #21 kdy: 16. 04. 2013, 06:25:21 »
Zdravím vespolek, teď odpovídám na otázku odjinud, ale se souvislostí na tuto diskusi... S radostí se dovídám, že existuje, či spíše existoval i jiný STBox (Optibox DVB-T FTA PVR Ready), který vytvářel soubory o velikosti 4 GB, já doposud mimo Evolve Galaxy na takový nenarazil… a pokud mohu tlumočit vyjádření technika-prodejce OMKO z ostravské pobočky firmy, na základě jeho pokusného nahrávání na nástupný model Galaxy, tedy na Evolve Arcadia, tak ten zjistil, že soubory jsou opět děleny na části menší než 4 GB, na velikost poloviční. Ještě jednou upozorňuji, že v tomto případě se nejedná o mé zjištění, ale o nález onoho technika, o kterém ale nemám důvod pochybovat. Ovšem webové stránky firmy nejsou zcela přesné, když avizují skladovou dostupnost modelu Evolve Galaxy. Já sám jsem si ho objednal, abych měl náhradní kus, pokud by se mi můj v budoucnosti pokazil… a po dvou dnech od objednávky mi volali, konkrétně onen technik, že model už nemají. Až pak po rozhovoru se jim podařilo ještě jeden kus zajistit… prý ho stáhli z výstavní plochy z Brna. Včera, když jsem si ho osobně vyzvedl, tak mi nedokázal vysvětlit, proč i přes to, na webové stránce je v Ostravě skladem… ale to už je jejich problém, já to píšu jen pro informaci pro případné zájemce.
 V každém případě jsem rád, že jsem ještě Galaxy sehnal, neboť ho budu používat asi neprodleně. Můj primární nahrávací systém, hardwarová PC karta TT-premium, která bezchybně nahrává cokoliv ze dvou muxů, tak ve druhých dvou, nevím proč, programy kostičkují… a nevypadá to, že by to bylo slabým signálem, když třetí mux evidentně slabší není. Na PC mi tedy kostičkuje i Prima Love, takže od 25. dubna se mi druhý STBox Galaxy opravdu bude hodit. Soubory z něho jsou v PC identifikovatelné jménem stanice a přesným časem nahrávky, jménem bohužel přímo nikoliv, nepřímo ANO v průvodním souboru „info3“. Jinak lze mi přímo napsat na mail „vit.sedlacek(za…áč)seznam.cz“.


Pavel Dvořák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #22 kdy: 08. 09. 2013, 13:15:24 »
Tak jsem si s radostí přečetl tento příspěvek
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3397.0
a na základě těchto informací Andromedu před pár dny koupil.
Vyzkoušel jsem nejdříve s firmwarem nainstalovaným od výrobce. Pro mě bylo nepřijatelné to rozdělování záznamů po 1 GB, proto jsem ihned nainstaloval polský FW ( 1.2.7 ) Cabletech. Záznamy jsou rozděleny po 4 GB ( zpracování v PC stejné jako ze set top boxu Di-Way tedy transport stream ), v časovači přibyla navíc ( oproti Di-Way T200 HD ) možnost nejenom Jednou, Denně, ale i Pracovní dny a Týdně - vhodné na seriály. Počet časovačů se rozšířil z osmi na šestnáct.
Jsem rád, že jsem na webu náhodou narazil na příspěvek, který přišel na to, že se tento polský firmware dá použít, hledal jsem dřív dlouho set top box, který by záznamy nedělil. Po přečtení různých příspěvků na fórech jsem koupil Di-Way T200 HD, který již
několik měsíců nahrává bez závad. Zpracování záznamů je snadné, soubory o velikosti 4 GB, používám buď ffmpeg nebo k vystříhání reklam Avidemux. U záznamů z Andromedy způsob úplně stejný.
Teď jsem zrovna potřeboval vyměnit druhý set top box, který není HD.
Bez nového FW by byla pro mě Andromeda "mimo hru" kvůli dělení záznamů po 1 GB.
Tímto děkuji uživateli, který na možnost použití polského firmware přišel. Sláva Vám !!!


Petr Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 158
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Evolve Andromeda - zkušenosti
« Odpověď #23 kdy: 08. 09. 2013, 13:39:51 »
Já na zpracování používám VideoReDo (bohužel není zadarmo) a rozsekané záznamy mu nedělají problém. Z Evolve Scorpio. Zajímavé je, že na Scorpiu jsem měl i nějakých 25 záznamů v časovači a nebyl problém.


 

reklama