když už jsem měl ten půjčený foťák tak jsem práskl i Pálavu/Děvín, vzdálenost 37 km; na druhé fotce je vidět, že při slabším světle i se zázračným objektivem se světelností 2.8 ale při plném zoomu včetně digitálního již záběru nepomůže ani svacená voda (ekvivalentní ohnisková vzdálenost 3750 mm).
Citace: AndrejH 15. 09. 2017, 21:36:11když už jsem měl ten půjčený foťák tak jsem práskl i Pálavu/Děvín, vzdálenost 37 km; na druhé fotce je vidět, že při slabším světle i se zázračným objektivem se světelností 2.8 ale při plném zoomu včetně digitálního již záběru nepomůže ani svacená voda (ekvivalentní ohnisková vzdálenost 3750 mm).dvě věže https://www.mapy.cz/s/23jix
Ale šak já jsem to tak vůbec nebral, jen mě to praštilo do očí že ty dvě věže u Exit-u znám, tak jsem se chtěl blýsknout ;-) Nic víc, nic míň...
Citace: David Kříž 28. 08. 2017, 16:09:41Hodešovice Jen si nemůžu vzpomenout čeho pozůstatek jsou ty dva VKV systémy... ten horizontál byl myslím ČRo.Pokud si vzpomínám, tak zde vysílalo regionální studio ČRo na 104,7 MHz s 10 kW a Radio OK na 103,4 MHz s 1 kW. Obojí je už dnes přesunuto jinam.
Hodešovice Jen si nemůžu vzpomenout čeho pozůstatek jsou ty dva VKV systémy... ten horizontál byl myslím ČRo.