Hodešovice Jen si nemůžu vzpomenout čeho pozůstatek jsou ty dva VKV systémy... ten horizontál byl myslím ČRo.
Jasně Hoděšovice. Tady v celé své kráse. Je to takový chudě obložený vysílač, když se podívám třeba na Hády.
na jednom vysílači mobilního operátora jsem si všiml klasickou sestavu, jaká se používá pro zemní protiváhu; je na všech 4 nohách konstrukce ve výšce 7-8 m nad zemí; any idea?
Citace: AndrejH 15. 09. 2017, 21:02:11na jednom vysílači mobilního operátora jsem si všiml klasickou sestavu, jaká se používá pro zemní protiváhu; je na všech 4 nohách konstrukce ve výšce 7-8 m nad zemí; any idea?To není protiváha, ale obyčejná zábrana, aby se po noze nedalo vyšplhat do výšek, kde je to už nebezpečné kvůli pádu, nebo jako ochrana vybavení na věži.
když už jsem měl ten půjčený foťák tak jsem práskl i Pálavu/Děvín, vzdálenost 37 km; na druhé fotce je vidět, že při slabším světle i se zázračným objektivem se světelností 2.8 ale při plném zoomu včetně digitálního již záběru nepomůže ani svacená voda (ekvivalentní ohnisková vzdálenost 3750 mm).