Citace: AndrejH 15. 09. 2017, 21:36:11když už jsem měl ten půjčený foťák tak jsem práskl i Pálavu/Děvín, vzdálenost 37 km; na druhé fotce je vidět, že při slabším světle i se zázračným objektivem se světelností 2.8 ale při plném zoomu včetně digitálního již záběru nepomůže ani svacená voda (ekvivalentní ohnisková vzdálenost 3750 mm).dvě věže https://www.mapy.cz/s/23jix
když už jsem měl ten půjčený foťák tak jsem práskl i Pálavu/Děvín, vzdálenost 37 km; na druhé fotce je vidět, že při slabším světle i se zázračným objektivem se světelností 2.8 ale při plném zoomu včetně digitálního již záběru nepomůže ani svacená voda (ekvivalentní ohnisková vzdálenost 3750 mm).
Ale šak já jsem to tak vůbec nebral, jen mě to praštilo do očí že ty dvě věže u Exit-u znám, tak jsem se chtěl blýsknout ;-) Nic víc, nic míň...
Citace: David Kříž 28. 08. 2017, 16:09:41Hodešovice Jen si nemůžu vzpomenout čeho pozůstatek jsou ty dva VKV systémy... ten horizontál byl myslím ČRo.Pokud si vzpomínám, tak zde vysílalo regionální studio ČRo na 104,7 MHz s 10 kW a Radio OK na 103,4 MHz s 1 kW. Obojí je už dnes přesunuto jinam.
Hodešovice Jen si nemůžu vzpomenout čeho pozůstatek jsou ty dva VKV systémy... ten horizontál byl myslím ČRo.