Tak trochu mne to už přestává bavit. Když spočítám STB + TVP, tak na šesti různých modelech (a opravdu nehodlám otravovat kamarády se zjišťováním označení a verze FW) to jde bez potíží. Sledovat technickou kvalitu obrazu jsem zvyklý. Pane toko50, pochopte prosím, že pokud napíši, že nemám problém vámi popisovaný, tak jej opravdu nemám. Netvrďte prosím, že se to týká všech přijímačů, když všchny prijímače neznáte a ani znát nemůžete. Rozhodně neznáte přijímače v mém okolí a u mne. Když již chcete něco prohlašovat, napište, že problém se týká všech přijímačů, které jste viděl vy. Ony i stejné modely mohou mít u jednotlivých kusů různé FW, takže nelze paušalizovat.
Netvrdím, že sekání obrazu se neděje. Ano, viděl jsem je na na vlastní oči. Ale bylo to, jak jsem již několikrát napsal, na starém STB Philips, u kterého nelze FW aktualizovat jinak než z vysílání (nemá ani USB port), takže u nás jeho FW aktualizovat prakticky nejde. A to byl jediný přístroj. Takže tak jako vy můžete mít pocit, že protěžuji něterého operátora, tak já bych mohl mít pocit, že vy se ho snažíte poškodit. A oba budeme mít pravdu. Tu svoji. Vy máte tu smůlu, že sekání vidíte všude kam se podíváte a já mám to štěstí, že u mne a v mém okolí to jde bez potíží. A netvrďte mi prosím, že neumím sledovat technickou kvalitu obrazu. Jsem sice schopen akceptovat velké spektrum názorů různých lidí (od toho přeci diskuze jsou, aby se názory tříbily), ale vadí mi, a to dost silně, když mi někdo vnucuje, že určitě vidím to, co není u mne reálné.
Přeji hezký den.