Těžko říct, může to být moře věcí, pre-echo, lte, nějaká závada v rozvodu, příliš málo informací na nějakou radu na dálku, jelikož nevíme vůbec nic :-) To je informace podobná té jako jel sem dneska z Brna do Prahy a u Jihlavy začal vynechávat motor, nevíte čím to je, do teď jezdilo normálně. Už se to na všech možných fórech omílalo milionkrát a tak prakticky všichni, kteří by byli schopní i na dálku něco poradit, už to vzdali. Jestli chcete nějakou smysluplnou radu, poskytněte co nejvíc relevantních informací, bez těch vám nikdo solidní nic neporadí a i tak je to hledání jehly v kupce sena a ještě poslepu. Čili, bydlím tam a tam, anténu mám takovou a takovou, nainstalovanou ji mám tak a tak tam a tam, rozvod signálu je takový a takový, komponenty a zařízení jsou použity takové a takové a montoval mě to ten a ten. To je naprostý minimum k tomu, aby se nad tím vůbec někdo zamýšlel, pokud tomu vůbec bude chtít věnovat čas. Tenhle problém - mě to do fčil jelo a fčil to nejede , je úplně normální a řeší se po všech fórech už 12 let furt dokolečka, někdy je to banalita, někdy složitá věc. Ale bez informací ho ještě nikdy nikdo nevyřešil.