Pro uvedení do problematiky je dobré nastudovat Zákon o provozování rozhlasového a televizního vysílání, Zákon o audiovizuálních mediálních službách, na škodu není nastudovat Zákon o elektronických komunikacích. No a závěrem pokud máte vlastní tvorbu a chcete ji nabízet ať lokálně, regionálně či celoplošně, nejjednodušší jak zjistit odezvu diváků je zřídit si kanál na youtube a dát pár korun do reklamy a následně zjistit, jaký je potenciální zájem diváků nebo reklamních společností o Váš produkt. Přeju hodně štěstí a dobrých nápadů
Pro uvedení do problematiky je dobré o tom alespoň něco tušit. Dotyčný "hledá firmy které se tím zabývají", což svědčí o tom, že neví nic. Funguje to stylem "udělej si sám". To dotyčný těžko zvládne, dle toho, co píše. Tudíž jde o sny nadšence (možná i před-dospělého věku, viz hláška o pokrytí půlky republiky), které nemají smysl a perspektivu a v tomto tématu je tedy zbytečné pokračovat
Zdravim, už delší dobu se zajímám o vlastní vysílání TV stanice, ale víceméně se mi nedaří najít nic kloudného na internetu až nyní jsem narazil na toto forum tak se zeptám Vás zde. Neměl by jste někdo nějaké bližší informace? Po případě webové stránky firem co to mají na starosti a tak podobně? Jde mi právě jak o regionální stanici tak později třeba pokrytí půlky republiky. Našel jsem tady už někde podobné téma ale to se řešilo spíš satelitní vysilání a ještě ke všemu na slovensku tak se radši ptám znova. Díky za jakoukoliv radu
... Nejsem před-dospělého věku je mi 23 a již 2 roky ...
Zane221Fórum: Trénink Zaslal: 7. leden 2013 22:19 Předmět: Nadváha-rada s tréninkemZdravim je mi 17 let a vážim 110 Kg . A chtěl bych začít cvičit. Někdo nějakou radu jaký trénink zvolit? A ještě bych se chtěl zeptat na různé přípravky je nutné něco používat k pomoci růstu svalů? N ...