Autor Téma: TV NOVA - překvapení  (Přečteno 34699 krát)

Dominik Strnad

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Re:TV NOVA - překvapení
« Odpověď #15 kdy: 21. 02. 2014, 19:01:55 »
provokace to není, myslel sem normální neplacenou část fora, kdy by se o tom diskutovalo a ostatní by si to mohli přečíst a nemuseli by platit zbytečné peníze, protože článek za 50 kč je fakt drahý

Jenomže Digizone by přicházel o penízky, uvažujte trochu! :D Pamatujte - o peníze jde až v první řadě. Nicméně budoucnost placeného obsahu závisí pouze na čtenářích. Dokud bude třeba jen jediný čtenář ochoten platit, tak tady placený obsah zůstane.

Reklama

• Stálý člen

Bohumír Džubej

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 01. 03. 2014, 08:20:51 »
Dobré jitro všem.
Tak mi to dnes nedá a přidám svoji noticku. Kdž DigiZone.cz zveřejnil 31. ledna svůj prémiový článek pod titulkem "Víme, jaké velké překvapení připravuje na konec února televize Nova", objevily se různé reakce a spekulace. Já jsem to tehdy sám pro sebe vyhodnotil a řekl si, že znalost této informace mi nevrátí prostředky vložené do zaplacení prémiového článku, neřku-li, aby mi něco vydělala. Takže jsem nezaplatil a přidal se ke skupině těch, co tiše hádali o co by mohlo jít. Mým soukromým tipem byl návrat HD vysílání do MUX 4, protože Nova Cinema 2x je podle mě pouze vyhazování peněz a Nova nyní šetří. Tak to byl můj soukromý tip.
Měsíc utekl jako voda, máme tady 1. března a ejhle, nic překvapivého se nestalo. Inu spletl jsem se. Není ani poprvé a zdaleka ani naposled. Koho je mi ale líto, to jsou lidé z DigiZone.cz. Ti, kteří si za článek zaplatili, to již asi znova neudělají. Ona z toho totiž vyšla kachna. Samozřejmě, to se taky někdy stane. A protože nejsem škodolibý, přeji serveru, aby to neovlivnilo úspěšnost placených článků.
Přeji krásný den.
Planar IT-15T2.

Martin X

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01. 03. 2014, 09:08:56 »
Nemyslím, že článek byl úmyslný podvod, spíš taková neověřená informace zaslechnutá v hospodě.
To speciální překvapení byl den otevřených dveří, aspoň podle oficiální webu Novy.

Luboš T.

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 01. 03. 2014, 10:04:09 »
Za neověřenou informaci se nemůže požadovat poplatek.Kdybych si článek zaplatil tak bych požadoval peníze zpět.Psal jsem že by se mělo pečlivě zvažovat co se zpoplatní a netrvalo to dlouho a už je problém na světě.

Dominik Strnad

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 01. 03. 2014, 11:52:13 »
Za neověřenou informaci se nemůže požadovat poplatek.Kdybych si článek zaplatil tak bych požadoval peníze zpět.Psal jsem že by se mělo pečlivě zvažovat co se zpoplatní a netrvalo to dlouho a už je problém na světě.

Počkejme si na vyjádření redakce, třeba se ta (ne)novinka vysvětlí ;-)

Reklama

• Stálý člen

jaydeesq

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 01. 03. 2014, 12:01:24 »
To speciální překvapení byl den otevřených dveří, aspoň podle oficiální webu Novy.
pokud ve viditelném nadpise článku bylo, že novinka významně ovlivní sledovanost, tak to asi těžko byl den otevřených dveří..to by byl jinak podvod na druhou...ale tak uvidímě, třeba informace byla ověřená a sama nova to nějak zabila..

Bohumír Džubej

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 01. 03. 2014, 12:54:08 »
Nemyslím, že článek byl úmyslný podvod, spíš taková neověřená informace zaslechnutá v hospodě.
Nikde jsem nepsal nic o úmyslu a nebo o podvodu. Prostě někdo vyšplouchnul redaktora. A pro něj a pro celou redakci to bude dobrá zkušenost. Tvrdá, ale dobrá. Prostě si to chce ověřovat z více zdrojů.
Jenomže potom je  ještě druhá možnost. Redakce to mohla mít ověřené a mořná to mají i nahrané. Ale něco nemuselo vyjít Nově, takže redakce v tom může lítat nevinně.
Znova ale zdůrazňuji, nikde jsem nepsal nic o úmyslném podvodu. Tedy byl-li váš příspěvek reakcí na mne  ;).
Hezký den.
Planar IT-15T2.

Luboš T.

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 01. 03. 2014, 13:05:16 »
Redakce v tom může být nevinně,asi určitě ale zodpovědnost je jen na nich,navíc když za to chtějí peníze.

wochomurka

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 01. 03. 2014, 13:19:49 »
Žádám redakci o odemknutí dotyčného článku

http://www.digizone.cz/clanky/vime-jake-velke-prekvapeni-pripravuje-na-konec-unora-televize-nova/

ať se taky pobavíme.
Nějak máme už březen a Žádné překvápko se jaksi nekonalo,zamknutí článku tudíž pozbývá smysluplnosti.
Zase byl někdo pěkně napálen...  ;D

Čestmír Polák

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 01. 03. 2014, 14:24:25 »
Změna měla být do konce února, ale nějak se jim to zdrželo. Takže si počkejte ještě pár hodin. Napovím: již dlouho se vysílá snídaně s novou z náhradního studia a ČT bude měnit za měsíc i studio TN, tak co by to mohlo na té Nově asi ještě být?
VanTage 7100TS Kombo, Kaon KVR-1000TS PLUS, Strong DVB-T2, GigaBlue HD Quad Plus, Technisat DigitRadio 210,  SkyLink, freeSat, T-REX, Irdeto Cryptoworks, IRDETO, SKY IT, Polsat.

muf muf

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 01. 03. 2014, 15:14:08 »
Musím se zastat redakce Digizone. Na žádnou kachnu nikomu nenaletěli. Dokonce to říkali na Nově na dni otevřených dveří. Ale trošku se jim to prostě opozdilo.

Luboš T.

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 01. 03. 2014, 15:21:00 »
Mě osobně je jedno kdy se to nakonec dozvím.Ale jde o ty plátící čtenáře jak jim to vadí nebo ne.Za jejich peníze se nestalo co mělo.Proto jsou placené články špatnou cestou když jim nesjte schopni zajistit 100% úspěšnost.

Bohumír Džubej

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 01. 03. 2014, 16:17:54 »
Musím se zastat redakce Digizone. Na žádnou kachnu nikomu nenaletěli. Dokonce to říkali na Nově na dni otevřených dveří. Ale trošku se jim to prostě opozdilo.
Ach jo. muf mufe, čtěte prosím pozorně. Nepsal jsem nikde, že naletěli na kachnu ale (a teď cituji sám sebe), že:
Citace
Ona z toho totiž vyšla kachna.
A za tím si stojím. Koupím-li si informaci tvrdící neco o konci února a ono to není pravda, mohu to buď nazvat kachnou a nebo se mohu ciítit poškozen. Já jsem pro tu kachnu. Prostě placené články musí být zárukou pravdy a objektivnosti. A v tomto případě se tak nestalo. Ale protože o novinařině něco vím, vím taky, jak jsou někdy informace ošidné a vím, že někdy ze sebelepší informace vyjde ta kachna. A kachnou to už zůstane, protože se koncem února nic nestalo. Pokud si informaci zaplatím, pak tak činím proto, že z toho budu mít výhodu. A to tentokrát nevyšlo. A nebo tak učiním z prosté zvědavosti. Potom ale příště raději nebudu zvědav a to se redakci ekonomicky nevyplatí. No a to je pro redakci škoda. Horší pro redakci by ještě mohlo být, kdyby někdo na základě zaplacené informace udělal nějaké ekonomické rozhodnutí, o své peníze přišel a na redakci se chtěl zahojit. Zaplatil a nedostal to, co bylo deklarováno.
Hezký den.
Planar IT-15T2.

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 01. 03. 2014, 17:06:10 »
Citace: Bohumír Džubej
A za tím si stojím. Koupím-li si informaci tvrdící neco o konci února a ono to není pravda, mohu to buď nazvat kachnou a nebo se mohu ciítit poškozen. Já jsem pro tu kachnu. Prostě placené články musí být zárukou pravdy a objektivnosti.
Jenže tady nic nepravdivého ani neobjektivního napsáno nebylo. Nova tehdy prohlašovala, že to do konce února spustí. Nestalo se tak ne díky redakci, ale díky technickým problémům Novy. Přijde mi to, jako kdybyste obviňoval redaktora motoristického časopisu, který by napsal, že Škodovka plánuje vystavit na autosalónu nový vůz. Ten by se jim cestou rozbil, nevystavili by nic, ale podle vás by to byla chyba novináře?

Luboš T.

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 01. 03. 2014, 17:30:11 »
Nezlobte se že se vám do toho pletu ale když si koupíte časopis tak si ho kupujete celý a ne jen jednu předraženou informaci ať by byla pravdivá z 90%Za drahou informaci bych požadoval garantovaní.