Dobré jitro všem.
Tak mi to dnes nedá a přidám svoji noticku. Kdž DigiZone.cz zveřejnil 31. ledna svůj prémiový článek pod titulkem "Víme, jaké velké překvapení připravuje na konec února televize Nova", objevily se různé reakce a spekulace. Já jsem to tehdy sám pro sebe vyhodnotil a řekl si, že znalost této informace mi nevrátí prostředky vložené do zaplacení prémiového článku, neřku-li, aby mi něco vydělala. Takže jsem nezaplatil a přidal se ke skupině těch, co tiše hádali o co by mohlo jít. Mým soukromým tipem byl návrat HD vysílání do MUX 4, protože Nova Cinema 2x je podle mě pouze vyhazování peněz a Nova nyní šetří. Tak to byl můj soukromý tip.
Měsíc utekl jako voda, máme tady 1. března a ejhle, nic překvapivého se nestalo. Inu spletl jsem se. Není ani poprvé a zdaleka ani naposled. Koho je mi ale líto, to jsou lidé z DigiZone.cz. Ti, kteří si za článek zaplatili, to již asi znova neudělají. Ona z toho totiž vyšla kachna. Samozřejmě, to se taky někdy stane. A protože nejsem škodolibý, přeji serveru, aby to neovlivnilo úspěšnost placených článků.
Přeji krásný den.