Autor Téma: mux 4 ostrava  (Přečteno 127844 krát)

Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #15 kdy: 30. 06. 2012, 15:29:48 »


Nyní z této kóty (Dům hrůzy) vysílá dokrývač MPX1 na K54!
[/quote]
Tak to je zcela zásadní zpráva - to jsem opravdu nečekal ,žeby ten vysílač původní majitel prodal ČRa ? Jinak je to možná pravda neboť mi volali známí,že jim něco nefunguje-samozřejmě,že tady 80% lidí má pol.síta z zázračnými zesilovači a tak je to jasné.A odkdy ,že se ten stožár na Domě hrůzy zase používá?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #16 kdy: 30. 06. 2012, 15:39:28 »
Od 31. 05. 2012. Jinak šíření MPX1 na K54 z této lokality pro ČT neprovozují ČRa, ale původní majitel vysílací technologie (dříve KT Třinec, jak se jmenují teď si nevzpomenu), který tady svého času na K59 v analogu šířil ČT2. Prostě jen vyměnili technologii za tu, která je schopna vysílat DVB-T, stožár, AS a kabeláž je samozřejmě původní.


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #17 kdy: 30. 06. 2012, 16:10:01 »
už mě štvou kdy konečně ten vysilač zapnou to neni možné co jsem četl tak skoro všechny vysilače nefungovaly.Večer bych už chtěl ladit až bude trochu chladnějí


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #18 kdy: 30. 06. 2012, 16:35:26 »
Vždyť je už od dopoledne znovu (po "krátké" 24h přestávce) zapnutý! Ul. 1. máje, K63, 794W ERP!! Tak na co pořád čekáš??


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #19 kdy: 30. 06. 2012, 16:43:29 »
Ten mi nejede nevim proč ale ma byt novy vysilač online asi na Hůrce ale nevim jestli pojede či co nikde se o tom nepíše jenom že Ostrava a Brno ma přejít na jiný vysilač

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #20 kdy: 30. 06. 2012, 19:25:03 »
Havířov/šumb./- k63 jede v pohodě ,ostřihané síto+ teroz 18db,na px80 jede v hd pochopitelně jen zvuk !!!
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #21 kdy: 01. 07. 2012, 10:42:38 »
Tak jsem dnes po zapnutí TV zjistil,že se opravdu asi v Muxu 4 z Ostravy nic nezměnilo co se týče síly vysílače ,příjem ze vzdálenosti cca 25  km bez nějaké zvláštní přímé viditelnosti na vysílací stanoviště 1.máje Ova,zústal beze změn.Nemusím nic měnit na své straně -polské síto nepoužívám.Ale pak jsem zjistil ,že ano - změnili označení programů - zmizelo ČT4-MOS a objevilo se ČT sport HD.Je divné,že nevysílají na žádném programu EPG.Ale to MOS zmizelo ze všech programů.


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #22 kdy: 01. 07. 2012, 11:25:30 »
JJ takže budu zase dlouhou dobu bez signalu než se uračí ten vysílač zapnout


jarvalec

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #23 kdy: 02. 07. 2012, 20:15:04 »
Tak jsem se dnes vypravil do Hlubočce na Hůrku a něco jsem tam nafotil. Ať to teda někdo posoudí jestli se tam něco děje. http://leteckaposta.cz/850773136


Josef 888

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #24 kdy: 02. 07. 2012, 21:04:58 »
Tak jsem dnes po zapnutí TV zjistil,že se opravdu asi v Muxu 4 z Ostravy nic nezměnilo co se týče síly vysílače ,příjem ze vzdálenosti cca 25  km bez nějaké zvláštní přímé viditelnosti na vysílací stanoviště 1.máje Ova,zústal beze změn.Nemusím nic měnit na své straně -polské síto nepoužívám.Ale pak jsem zjistil ,že ano - změnili označení programů - zmizelo ČT4-MOS a objevilo se ČT sport HD.Je divné,že nevysílají na žádném programu EPG.Ale to MOS zmizelo ze všech programů.
Dneska s tím zase šachovali. TV mi naladil 5 programových pozic bez identifikace: ČT 1HD, ČT4HD, Nova HD, Pohoda a poslední pozice je tma  :)


krpik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #25 kdy: 02. 07. 2012, 21:05:44 »
si měl vzit notas s tv usb a zkoušet jestli to tam běží:-D


Libor Seznam

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #26 kdy: 02. 07. 2012, 21:30:17 »
Do vypnutí Muxu 4 jsem měl "úroveň 100 a kvalitu 70-80". Po opětovném zapnutí mám "úroveň 30 a kvalitu 20" a Pohoda kostičkuje. Takže buď slabší výkon anebo, a to je asi pravděpodobnější, se vysílá z Lanové. Ostrava-Zábřeh "Družstvo"


večerníček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 204
  • dobrý večer dobrou noc
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #27 kdy: 02. 07. 2012, 21:56:29 »


Pěkné bubny, jsou čtyři? na všechny světové strany?
Tyto stránky je nejlepší prohlížet při zapnuté televizi!


jarvalec

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #28 kdy: 02. 07. 2012, 22:24:19 »
Je to záběr od severu a ten přední buben míří na Komárov nebo Velké Hoštice ale nejsem si jist jestli ty bubny jsou určeny pro mux 4.


pozemák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 287
    • Zobrazit profil
Re:mux 4 ostrava
« Odpověď #29 kdy: 02. 07. 2012, 23:03:38 »
To určitě není pro TV vysílání  :D Pro DVB-T jsou rakvičky.  ;)