Já tu lokalitu kde bydlíš znám docela dobře, okolo letošních velikonoc jsem na Harusickém kopci měnil a instaloval mikrovlnné antény, a pak jsem byli na Radešínské Svratce na Kalvárii, ale to jsem odbočil.
Chci říct jednu věc, to že dlouhá color je u nás nejvýkonnější anténa je pravda, ale nikdo Ti nezaručí, že u Tebe bude fungovat lépe než např. anténní soustava ze dvou sfázovaných sít, která je jen o něco málo dražší. Dostaneš ji koupit hotovou u firmy dxc.cz Přerov (lze dohledat na netu). Dále se zde dají nakoupit i velmi dobré aktivní a pasivní prvky. Tvůj problém je v tom, že každá anténa přijímá celé spektrum signálů (žádoucí i nežádoucí), ty nežádoucí se musí odfiltrovat. Potom určitě budeš muset signál z té "dálkové" antény sloučit s anténou pro blízký vysilač a tu nastává další kapitola, leckdy složitější jak příjem vzdáleného vysilače. Pokud nechceš zbytečně marnit čas a finance, nechej si to vyšetřit. Konkrétní rady po internetu se nedají poskytnout. Můžu Ti ale přes sz dát kontakt na solidního a zkušeného člověka, který se problematikou zabývá, je od Tebe cca 60km.