Proč vlastně na Digizone nejsou články o zajímavostech z jednotlivých stanic ČR, srovnání s ostatními SR, FR, USA stanicemi?
Třeba reklama. V čem se liší, kolik stojí, jak se vyhodnocuje, na to se dá navázat na peoplemetry, na to nějaká úvaha. Třeba, že na slovenské Jojce mají vysílání reklamy tak, jak ve většině států - tzv. krátká reklama, 30s-60s o to ale více během pořadu. Jestli je tato forma pro diváka stravitelnější (pro mě určitě) než ty naše desetiminutové reklamy. Jen okolo tématu reklama je tolik informací, které bych si rád tu přečetl. Já tohle opravdu nechápu. "Nejlepší web o TV..." nevím, jak je tato věta pravdivá, ale mohlo by to s tím serverem být o mnoho lepší.
Tuhle jsem četl něco VKV (myslel jsem, že jde o seriál Velmi křehké vztahy - šlo však o zkratku velmi krátkých vln) kde pan redaktor psal, že se v létě vždy signál sám nějak přeladí a je možno slyšet úplně něco jiného než co jest původně naladěno. Ano, napsal jsem to jako laik a také jako amatér bych si přál, kdyby to v článku někdo vysvětlil. Proč tam nebyla odrážka s odkazem "Co je VKV?" nebo jednoduché vysvětlení pro obyčejného člověka, co to samovolné přeladění rádia způsobuje...
Jenže kde nic, tu nic. A je to škoda. Takto mi to totiž přijde, že autor nepřímo říká "Najdi si to sám, existuje google"
Berte to prosím spíš jako námět