pro sošku - diskuze je výměnou názorů, a diskutující spolu mohou velice nesouhlasit, což je i v této diskuzi. Kdo nechce se diskuze nemusí účastnit. To je normální a demokratické.
Taky je normální, že každý nemusí reagovat na příspěvek jiného. Ale ty si odpověď vynucuješ, dobrá tedy.
Neprojevil jsi žádný názor, jen dotaz, "zda jsem se už vypovídal". Z toho není jasné, zda se ptáš proto že:
1. ač se mnou souhlasíš, považuješ za zbytečné, abych se vyjadřoval - odpověď , nech to na mně, já považuji naopak za potřebné, aby se každý zákazník mohl vyjádřit k tomu co kupuje/platí, zejména když povinně.
2. nebo protože se mnou nesouhlasíš, chceš, abych "zavřel hubu". - což je příznačné pro komouše, fašouny, islámské teroristy a primitivy. Ani v tomto případě ji "nezavřu"
Jo soško, a ty jsi zjevně zvyklý, že se ti tyká. Ale mně vykej, já ti tykání nedovolil, nejsem ani tvůj soudruh a předpokládám, že nejsi nějaký ten slabomyslný, co každému kolem tyká.
toto není diskuze, to je snůška stížností na něco, co stejně nemůžeš změnit, jen si můžeš postěžovat a ulevit si, nic víc. A do toho je řízlé demagogií nejhoršího kalibru....
ad 1/ s tebou samozřejmě nesouhlasím....
ad 2/ nejsem ani jedno z toho, co jsi vyjmenoval
na Internetu jsem zvyklý, že mi někdo tyká, i vyká, nicméně, stále netuším, která vyšší moc ti dala oprávnění, mi něco přikazovat.....to zavání těžkou diktaturou, ničím jiným. Takže neuspokojím rozkazy tvého ega, ohledně tykání, nebo vykání, už to chápeš? nebo to nechceš chápat?