Tedy nic proti kulatým stolům ale nějak si nevzpomínám, že by mě někdy program některého z nich zaujal natolik, abych se ho zúčastnil. Podle mého soudu jsou to jen nepraktická tlachání. Pokud si někdo chce koupit FullHD, tak ať si ho koupí. Pokud chce někdo 3D, tak ať si ho koupí. Jsou to jeho peníze, a můj kšeft. To je to samé jako kdyby chtěl někdo diskutovat o tom, k čemu je Ferrari nebo Lamborghini, když se u nás může jezdit jen 130km/h? Jistě to může být o pohodlí, ale spíš je to snobismus kombinovaný s exhibicionismem, a stejné to je i s těmi TV. "Mám doma 100" ESFullHD3D televizor za půl mega." Ovšem kouká na filmy z VHSky. A to si pánové nedělám srandu. Zákazníků, kteří si koupí 50" FullHDéčko, a pouštějí do toho VHSku, je neuvěřitelně mnoho!!! Takovéto konference mě připomínají stranické sjezdy z dob komunismu, kdy se desítky hodin tlachalo a tlachalo, a tleskalo, aby se pak všechno drželo při starém. Co se prosím změní po takovéto konferenci? Lidé přestanou kupovat FullHD? Nebudou mít zájem o 3D? Nebo si myslíte, že se naopak všichni na tyto technologie vrhnou? Já si troufám tvrdit, že širokou veřejnost tato konference vůbec nezasáhne, a odbornou veřejnost to nechá v klidu. Jen výrobci budou tvrdit, že je to krok kupředu. To jistě je. Stahovat si kalhoty 10km před brodem je také krok kupředu.
Což takhle udělat konferenci o tom, jak lidem v celé republice co nejrychleji přinést kompletní nabídku programů v DVB-T? Jak vyřešit vzájemná rušení a pod?