No jde o to jestli ji máte na Žižkov nebo na něco jiného, ale pokud na Žižkov tak to má být jak ti říkali aby jsi ji přetočil...
Co se týče těhle USB potvor... Kolik jsem jich viděl ? Asi 3. První šla bez jakékoli antény sama o sobě, ale bylo to 4km od vysílače Ještěd s výhledem na vysílač. Druhá šla asi 24km od Prahy, když se do ní strčil asi 1m koaxiálního kabelu a z kusu drátu narychlo vyrobeném provozorním dipólem, chytla z Prahy, co šlo chytit a chodí to tak do dnes. Třetí zase Liberec, někde ve městě, obyčejná pokojová anténa a opět šlo z Ještědu, co mohlo jít. Netuším ani v jednom případě, co to bylo za typ, ale fungovalo to prostě jako cokoli jiného. Ale spíše uvedu jinou věc. Když to začínalo a všude po krámech bylo x modelů různých STB, tak se dalo najít x testů jak si který vede. A nejvíce mne pobavili v jednom krámě, kde si to všechno pro vlastní potřebu pořadně otestovali a roztřídili a vypadlo z toho asi tohle. 50% mělo citlivost lepší, ale pak už z nich nic nijak nevynikalo, že by ji mělo nějakou špičkovou, ale prostě 50% ji mělo pěknou. No a druhých 50% ji mělo horší, tedy řekněme slabší, ale zase z toho nic nezanikalo, tedy, že by ji mělo vyloženě mizernou. Takže na konci toho testu, všech těch modelů měli prostě jen dvě hromádky, slabší a lepší. Nic víc. A z toho celkem tedy plyne, že to má nejspíše citlivost jako každý druhý model na trhu. To jsem tím chtěl říct. Takže v prvé řadě si zkus pohrát s anténou a v druhé řadě ukecat otce jestli by se tedy nevyplatilo ji umístit pořádně, tedy někam mimo ty tašky...