A že ty věříš nějakým číslům soukromých firem, to je zase jenom tvůj problém, ale budiž ti útěchou, že v tomto státě je hodně takových, kteří se nechají mediálně zmasírovat, takže rozhodně nejseš sám...
Pro mne je zkrátka důvěryhodnější nějaká úspěšná akciovka, jejímž výsledkům věří sami její četní zákazníci, než nějaká prohlášení neidentifikovaného anonyma, kterým pro mne Žáne jste. Vždyť se na to zkuste podívat z mé strany. Proč bych Vám měl věřit? Vy také věříte jen tomu, co uznáte za vhodné a kterou mediální masáž jste ochoten přijmout. Těžko může dnes někdo chodit od domácnosti k domácnosti a vyzvídat, co mají doma, na co se dívají a jak často. Samozřejmě je každý výzkum kvalitní podle toho, jaká anketní otázka se položí a jak jí respondent pochopí. V globálních číslech se ale nějaká statistická chybička schová a těžko změní celý výsledek.
Mně osobně je ale úplně jedno, zda je podíl A : B = 32 : 28 a zda je A DVB-T, B DVB-S, nebo naopak. Jen nemám rád autoritativní prohlášení, která odporují realitě obecné i té osobně poznané. Asi se oba pohybujeme v různých geografických a diváckých oblastech. Proč bych jinak strávil tolik času a vyplýtval energie na diskuzi o "ničem", žádná z těchto platforem mne neživí. Ony ty TV platformy si stejně budou žít svým životem, bez ohledu na to, co si o tom myslím já, nebo nějaký Žán.