Český statistický úřad to má jako položku 64.20.3 a 64.20.30 - můžeš je navštívit a údaje se dozvíš. A DigiTV mě nezajímá, to asi budeš muset vyrazit do Rumunska
A proč to sem tedy nedáte - já jsem vám naservíroval data od Mediaresearch až pod nos a vy mně budete tahat někam na ČSÚ? Podle toho co píšete přesně víte kde to najít, tak co je za problém?
K DigiTV - je sice hezké že vás DigiTV nezajímá, ale je to jedna z platforem na satelitu a tak k přehledu o celkových počtech předplatitelů patří. Nebo ne?
Tys tady dal údaje jakési pochybné akciovky, takže to je jako bys nedal nic - zatímco ČSÚ je státní instituce, která ti ty údaje sdělí (ale to jaksi musíš hnout zadkem a dojít si tam, domů až pod nos ti to asi sotva kdo donese...)
A k tomu Digi - satelitních platforem jsou desítky, možná stovky, takže to fakt řešit nebudu a ber to prostě tak, jakoby ani nebyli...
Už zase jste mně rozesmál! S vámi si budu psát častěji, vyloženě mi to prospívá!!!
Takže kabel bychom měli. Teď kde jsou ta pravidelně zveřejňovaná oficiální čísla ze satelitu?
Zatím tu máme srovnání mezi komplexním výsledkem Mediaresearch (podle vás nějaké pochybné akciovky, která dělá průzkumy na objednávku - tak to asi i víte kdo si to zaplatil tentokrát) na jedné straně, a údaji pouze o kabelovkách od ČSÚ na straně druhé.
Těch 22,7% od Mediaresearch zhruba odpovídá tomu, co na podzim ohlásil ČAEK. Takže to asi bude sedět. Vzhledem k tomu že podíl kabelu dlouhodobě stagnuje a i samotný ČAEK bude rád když nebude klesat, tak nás STÁTEM GARANTOVANÉ údaje z ČSÚ asi moc nevytrhnou, protože to hlavní se děje v satelitu (hlavně Skylink, CS Link, DigiTV, UPC Direct a pak nějaké to free to air) a v terestriálu (jak opravdu vypadá realita tam kde se vypnul analog, jaké jsou přesuny mezi způsoby příjmu?). Takže sice máme skvělá data, ale ta nám nepomohou odpovědět na naši otázku. Takže k satelitu něco máte?