Ano,to jsem si nevšiml že SIRA je dceřinná společnost Kathrein,možná že to bylo někde zmíněno,a samozřejmě nejsem bývalý ani současný technik Českých radiokomunikací,pro to ano nemám veškeré informace,jako evidentně máte tak je mi jasné že tandem Pařízek Železný to nyní řeší dle aktuálních financí,tomu odpovídá jejich instalace,je to jako ve vědšině případů v životě a to vše jde o peníze až na prvním místě!!! a podle toho to vypadá
No v každém případě se na to podívám,v tom nemám problém ale to hlavní nesedí na mojí výši znalosti ohledně AS ale dle finanční možnosti majitelů MUX4!!!
A to že si dozvím více o AS je fajn ale nevyřeší to problém s MUX4!!!to musíte uznat i vy!!!
Třeba EPG zde nejde a před tím šla data EPG,no hold to nejde,mimochodem vy to spravíte...asi ne....a já taky ne....
To vy zřejmě víte ale stavu to nepomůže,tak uvidíme co ti dotčení co můžou to ovlivnit co si s tím poradí tam je ta možnost situaci změnit!!!ne tady na technickém webu jen doporučit ale to je tak vše tedy dobrá rada pro MUX4!!!tedy techniky co realizují vše kolem vysílání MUX4!!!
Takže vy tu to můžete upřesnit pokud víte více,než já nebo vám jde evidentně o osobní útoky na diskutéry?v tom nevím?!!
Já na vás neútočím a nejsem všeznalý z nebe spadlý,tak pro to nevím veškeré podrobnosti,ale pro to jsou tu další diskutující aby upřesnili detaily nebo je tu jen a jen o hádání a urážkách,v tom případě tu raději nebudu nic psát,na urážky nejsem zvědavý děkuji nechci,ale znalosti si dopiluji,mám možnost v tom není problém,ale problému že MUX4 neběží tam kde by měl stejnak NEpomůže
A když běží jak u mně tak to je s poruchy u některých stanic,jiné jdou dobře v tom samém MUX4,je to běžné...asi ne