AndrejH: ...To, co zde predvadi Adolf a na jinem foru PoldaS je katastrofa. ...
... vyhledej pomoc psychiatra... A můžete tam jít hned dva, ten jeliman Petasl12 s tebou...
to: Petasl12; nevím jaký jsi ročník, aby tě to snad doživotně netraumatizovalo, proto několik poznámek. Dřívě jsem nemohl odpovědět, z psychiatrické izolace kde nás poslal Áda jsem se dostal až dnes; bohužel faktem je, že Áda měl v tomto pravdu, dotazoval jsem se až na Ústavním soudu a ten potvrdil, že při nesouhlasu s jiným názorem následuje automatická psychiatrická izolace, jiný postup právní řád ČR neumožňuje. Áda jako reprezentant brežněvovské éry anebo usilovný posluchač "jistých institucí" to má v malíčku. Malé pozitivum: nevím jak je to na oddělení v tvém městě, ale zde sestřičky od pasu nahoru byly velice inspirativní, což ovšem Ádovi lautr nic neříká. Mimochodem, kdy pustí tebe?
Chtěl jsem říct abys ses z toho nepo.ral tak jak se posral Áda když jsem po něm chtěl ta čísla; fuj, kdybych byl jeho pračkou tak bych se poblil i kdyby do mně nasypali to "vaše prádlo bude 100x bělejší".
P.S.
Jo, to PoldaS zapadá do sociopatie té kreatury; Adolf Shitler, Augusto_Pinochet a Stasi_DDR; to poslední již nepoužívá, zřejmě mu to jeho chlebodárci doporučili jako nevhodné. PoldaS bude něco jako Polda Strong nebo Polda Superman, každopádně nějaké "silové téma".