Přestože mám v autě zabudované integrované autorádio, se kterým jsem celkem spokojen, na testy a příjem DAB+ není vybaveno. Dodatečné tunery pro DAB+, které by se mi líbily, se mi za 6 a více tisíc zdají ještě příliš drahé. Tak jsem hledal něco levnějšího a výběr skončil u Sencor SCT 6011DBMR za necelých 15 stovek. Přikoupil jsem i nalepovací anténu se zesilovačem za 4 stovky. První testy proběhly doma za oknem, s externím zdrojem napájení. Automatický sken DABu nalezl celkem standardních 40 stanic. Celý popis technických parametrů si zájemci jistě najdou na webu. U prodejců nebývá uvedeno příslušenství, které je v mém případě s povděkem kvitováno. Dálkové ovládání je pro mé silnější prsty totiž příhodnější, než malá ovládací tlačítka přímo na panelu rádia. Také to může zjednodušit hledání vhodného místa pro montáž dalšího rádia v autě. Jen bude nutné zjistit, jak správně otevřít tapecírunk pravého předního sloupku, aby byla nalepovací anténa umístěna správně a "hezky".
Anténa, provizorně přilepená na okně, není v denním světle téměř vidět, tak připojuji i noční snímek.