Nebyla by fotka, kudy a jak je ta anténa vyvedena ven? Nikde jsem na netu nenašel, jak je to udělané. Produktové obrázky od výrobce podle mě nejsou skutečné fotky, ale jen 3D rendery. Zajímalo by mě, zda je schovaná v poutku, zda poutko drží za anténní lanko, nebo za něco jiného a zda je poutko s anténou dostatečné ohebné.
Tady jsou dvě skutečné fotky. Z přijímače vylézá dírkou tenký anténní drátek, který v plastové průchodce vchází do pleteného poutka. V té průchodce je zafixován, aby nešel vytáhnout. Zkoušel jsem pomocí špendlíku napíchnout kablík, ale nějaké zlepšení přijmu se nekonalo.
Měření parametru signálu je dvěma údaji. R znamená úroveň signálu, odhaduji že v dB. S značí kvalitu, od 0 do 6 ještě nehraje, od 6 nahoru hraje, nejvíc jsem dostal na display 12. Verzi FW se mi nepodařilo zjistit, ani jsme po tom nepátral vzhledem k nepříznivým příjmovým vlastnostem. Jinak se přijímač tvářil solidně, přehrává i z USB a externího vstupu, kvalita zvuku je ucházející. Bohužel jen pro poslech nejbližší stanice, nic pro lovce. Ani ladění není žádná sláva. Při ručním ladění neindikuje nic, jaký multiplex je na laděném kanále k dispozici. Pouze u silného signálu se objeví hvězdička, že by bylo něco k naladění.