reklama

Autor Téma: Multiplex 4 - nejde  (Přečteno 4074 krát)

Petr Sirotka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Multiplex 4 - nejde
« kdy: 03. 03. 2011, 19:15:08 »
Od dnešních 18 hodin mi nejde multiplex 4. Celý den šel úplně bez problémů a najednou černo a všechny televize ukazují intenzitu i kvalitu signálu 0% (předtím obojí okolo 90%). Signál přijímám z Prahy. Nevíte, jestli zas Telefónica něco provádí, nebo je to závada na mojí straně?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Čestmír Polák

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 145
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #1 kdy: 03. 03. 2011, 19:50:27 »
V Praze není opravdu žádný problém s muxem 4. Problém je asi u Vás.
VanTage 7100TS Kombo, Kaon KVR-1000TS PLUS, Strong DVB-T2, GigaBlue HD Quad Plus, Technisat DigitRadio 210,  SkyLink, freeSat, T-REX, Irdeto Cryptoworks, IRDETO, SKY IT, Polsat.


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #2 kdy: 03. 03. 2011, 19:52:33 »
MUX 4 z Brna (zatím) bez problémů.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


Hori97

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 127
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #3 kdy: 03. 03. 2011, 20:20:52 »
U mě jede Multiplex 4 z Prahy bez problémů ;)
DVB-S/S2: 13E, 19.2E, 23.5E, 28,2E
DVB-T/T2: Multiplexy 1,2,3,4 + PS 12,13
                  Regionální sítě  4,7,8,12
DAB+ : ČRa (10D), Teleko (11A), ČRo (12C)


Petr Sirotka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #4 kdy: 03. 03. 2011, 20:22:16 »
Děkuji za reakce. MUX 4 před chvílí naskočil, síla i kvalita signálu opět 90%, nevím, co to mohlo být.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #5 kdy: 03. 03. 2011, 20:25:30 »
3.3.2011 v 20:20 mux4 Praha u mě bez problému. Ale dlouhodobě mi taky signál kolísá a nevím proč. Domnívám se, že jak vysílají slabě, je signál náchylný na atmosferická a jiná rušení. Taky tady kdysi někdo psal, že O2 zkouší/mění různé způsoby vysílání.


Petr Sirotka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #6 kdy: 03. 03. 2011, 20:32:42 »
Taky tady kdysi někdo psal, že O2 zkouší/mění různé způsoby vysílání.
Vím, že se tu o tom mluvilo, ale bylo mi divné, že by byl signál najednou 0%. Každopádně teď už jede zase v pořádku.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #7 kdy: 04. 03. 2011, 13:40:07 »
Síla ani kvalita signálu se ale neměří na procenta.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #8 kdy: 04. 03. 2011, 14:15:07 »
pipku netuším co vy máte za přijímač, ale myslím, že většina má takový, který ukazuje sílu a kvalitu signálu v %. Pokud už máte potřebu naznačit jaké Vy máte znalosti, tak se nestyďte a vyklopte, co jste se naučil.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #9 kdy: 04. 03. 2011, 14:47:06 »
To že kterýkoliv přijímač ukazuje kvalitu či sílu signálu 0% znamená jen to, že ho neumí v daný okamžik zpracovat. Příčin může být mnoho.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 447
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #10 kdy: 04. 03. 2011, 16:23:28 »
Trochu s křížkem po funuse, ale dříve jsem se k focení nedostal. Na fotce je setrvalý stav, který se ani v posledních dnech neměnil.
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Lubomír Kozák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #11 kdy: 05. 03. 2011, 11:08:22 »
Jde,ale i kdyby nešel,tak jen k vůli óčku to nestojí za to prijímat.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 447
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #12 kdy: 05. 03. 2011, 11:48:29 »
Óčko mi také může být ukradeno, ale pro záznam HD stanic je to příhodná příležitost. :)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Petr Sirotka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Multiplex 4 - nejde
« Odpověď #13 kdy: 05. 03. 2011, 12:04:00 »
Jde,ale i kdyby nešel,tak jen k vůli óčku to nestojí za to prijímat.
Pro mě je to nejcennější multiplex, už kvůli HD dokumentům když je ČT2 na pozici ČTHD a ostatně i kvůli Óčku.


 

reklama