Autor Téma: Digi TV set top box  (Přečteno 94998 krát)

Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Digi TV set top box
« kdy: 17. 07. 2010, 16:22:00 »
Měl bych jednu otázku pánové, dříve mi někdo tvrdil, že se televize chytne jen na jejich dodávaných boxech.  Docela přemýšlím o pořízení digi tv kvůli tomu slavnému digi sportu, pokud vůbec pojede v ČR.  Takže by mě zajímalo co je pravdy na tom, že to jde jen na jejich boxech.?
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #1 kdy: 17. 07. 2010, 17:24:38 »
ANO,jen jejich boxy,EMU/neoficialní příjem/končí!!! 8)
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Alois Klepáč

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 209
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #2 kdy: 17. 07. 2010, 19:06:01 »
Končí už asi 2 roky a stále ne a ne skončit  :P


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #3 kdy: 17. 07. 2010, 20:23:28 »
Každopádně Vás předem lituji. Jít k této povedené firmě jenom kvůli Digi Sportu za to nestojí ani kdyby ta Premier League byla ze zlata.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #4 kdy: 17. 07. 2010, 22:47:14 »
No já se zatím rozhoduji, potřebuji někde sledovat Premier ligu, ale do té madarské mazanice se mi opravdu moc nechce.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


WRC

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #5 kdy: 18. 12. 2010, 10:22:18 »
I když  je  to  dlouhá  doba  od  vašeho  příspěvku  ,  ale  není  s  DIGI  problém  poslední  dobou  .  Dal  jsem  si  ho  taky  a  mám  jen  dobrý  zkušenosti bez  výpadků  atd. Základ  je  mít  dobře  seřízenou  anténu  ,nejlépe  svoji  i  LNB a pak  to  nemá  chybu .     JEJICH  PREFERENCE  JDOU  NAHORU a plno  lidí  se  vrací  , ale neříkají  radši  o tom , aby  nebyli  pro  smích . Když  jsem  si  třeba  dal  SPORT 1  -Skylink   na  televizi  a  vedle  na  druhou televizi  DIGI TV  -DIGISPORT - tak  třeba  vede  DIGI TV  lepší  obraz mají  - obě  TV  panasonik  LCD .  Plno  lidem,  ale  lezou  na  hlavu   a  stálý  rejpalové    rejpají a  budou a kdo  měl EMU  ty  obvzlášť.   . Mazanice  jsou  i  na  Skylinku tak  si  nevybereš a  do  dvou  let  si  budeš  muset u Skylinku  vyměnit přístroj  končí  podpora kodování ,  plno  přístrojů  má  problémy  s  HD  hlavně  s  Novou  - KOSTIČKOVÁNÍ - před  úpravou frekvence  to  neměli  atd.  U nás  na  prodejně  je  plno  stížností na  přístroje v HD a na Skylink , pokud  někdo  nadává  na  HUMAXY ll. - lV.u  DIGI TV   tak by  měl  vidět šroty  co se  ted  prodávají  v  krámech,  myslím  klasický  setoboxy.   Pokud  si  koupíš  na  Skylink už  nový  přímač  s  novou  kartou  ,  nebudeš  moc  koukat přes ten  setobox  na  CS LINK  třeba , i  když  budeš mít  jejich  kartu. Zkrátka  CS link  karty  nechodí  v  těchto  přímačích .  Mínusů  je  už  více u  Skylinku  jako  u  KAŽDÝ  SPOLEČNOSTI . Škoda  ,  že  HD  není  u  DIGI TV  myslím pořádný a s  pořádnými  programy  hlavně  v  češtině ne  jako  u  Skylinku ( 7 -10 % lidí  si  HD  jen  objednalo u Skylinku  z 1.3 mil . lidí  možná  k  dnešnímu  datumu  i  více      to  není  žádný  zázrak ale  podle  lonska 1-4 %  je  trochu  nárůst , ale  zase  z 1  mil.  lidí . )
« Poslední změna: 18. 12. 2010, 10:37:47 od Stanislav VIKTORA »


Alois Klepáč

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 209
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #6 kdy: 18. 12. 2010, 12:30:17 »
U Digi je jenom ten sport (PL), který nemá nikdo jiný a jinak to nestojí za nic, např. počet HD programů = 0. Takže zbytečně nechval, když není co.


WRC

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Digi TV set top box
« Odpověď #7 kdy: 18. 12. 2010, 14:37:21 »
Já  mám  i Skylink  a  HD  si nechci předplatit  ne kvůli  penězům to  není  problém CHCI  ZÁBAVU  TAK   PLATÍM  - měl  jsem  ho  5 měsíců  když  byla  olympiáda a  zrušil  , ale  kvůli  složení  programů   . Jediný  co  je tam  dobrý  je  eurosport HD ,ale  ostatní  ne  filmy  staré  stále  se  opakující  ,  nebo  HD vrzání a plno programů  v HD  co  nemá  češtinu atd. NIC PRO  MNE   - a  zdali  skončí  Slovenské programy   zatím  to  mají  na  měsíc  provozu od  rady ,  tak  Skylink  pa  pá   . Když  máme  i  jiné  společnosti kromě  DIGI TV  a SKYLINKU    -   taky  názor 
U  digi tv  já  nejraději  koukám  na  Diskovery world, , DISKOV. SCI. AXN CE , Digisport atd. a zase  něco  pro  změnu na  Skylinku
Prosím  já    mám   TV kvůli  složení  programu  a  přepínám  DIGI -SKYLINK ne  že  je to  v HD nebo  SD hezký obraz  ,  ale  abych  se u  televize  pobavil a  nekoukal  na  všechny kraviny     co  se  hýbou  A  BYLA  KVALITA  NA  100% .
« Poslední změna: 18. 12. 2010, 17:01:38 od Stanislav VIKTORA »


mv1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Digi TV set top box
« Odpověď #8 kdy: 06. 11. 2014, 18:04:27 »
Doporučuji změnit firmu. Digi tv nebrat! Sice mají ve smlouvě, že jsou povinni opravit poruchy bezodkladně, ale to znamená, že to opraví až se jim to bude hodit. A ještě jsou arogantní.
MV


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 534
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Digi TV set top box
« Odpověď #9 kdy: 06. 11. 2014, 18:45:39 »
No jo! Nováček se nezapře! Další příspěvek se čtyřletým zpožděním! Raději  :-X
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další