To je zpráva, která vydá na několik dalších.
1. Skromnost není na místě. Pokud to bylo tak jednoduché, tak to mohl udělat kdokoli, ale neudělal.
2. Nic nám nebrání založit nové vlákno dálkových pohledů na vysilače.
3. To je nabídka, která se neodmítá. Rádio rád vyzkouším a poctivě vrátím.
4. Když už se tam potkáme, tak bych rád vyzkoušel to zázračné místo, kde chodí všechno. Vzdal bych měřící anténu a spektrák. Teď už jen najít vhodné datum. Tento víkend mě čekají dvoje narozeniny, tak to nevidím.
Bože jaká úleva po diskuzi se Smradlerem.
Mám úsměvné opoziční názory (půjčení rádia neřeším, to je fakt a detail):
1. Skromnost není na místě. Pokud to bylo tak jednoduché, tak to mohl udělat kdokoli, ale neudělal.
Sice je to jednoduché, ale počet uživatelů z Brna je omezený, čas a meteo podmínky jsou omezené, vyžaduje to i určité úsílí nebo čas, náhodu ap. V sumáru technicky je to jednoduché, ale organizačně je to složitější.
4. Když už se tam potkáme, tak bych rád vyzkoušel to zázračné místo, kde chodí všechno. Vzdal bych měřící anténu a spektrák. Teď už jen najít vhodné datum. Tento víkend mě čekají dvoje narozeniny, tak to nevidím.
No, to tzv. zázračné místo je kousek šlapibusem, v této roční době alespoň vhodné boty. Termín již asi domluvíme přes SZ (Soukromá Zpráva); tam můžu dát i mapu kam až se dá na polní cestě zajet; já mám víkendy volné (fenka bude přítomna, to nejde jinak, ale dám ji nějaký náročný pamlsek, aby byl klid
.)