Fakt "zajímavé doporučení", pokud tím dalším krokem míníš tu zázračnou Fubu, tak ta se mu bude obzvláště "hodit" do budoucna až se bude v T2 vysílat na nízkých kanálech (tam kde síto jasně vede) a na K50+ (tam kde kde má teď fuba možná lepší zisk než síto) budou časem "vysílat" datové služby...
Ty tu Fubu považuješ za zázrak? To je podle mě jen nejbližší další krok. Já tam plácnul, co mi tazatelem oblíbené CZC nabídlo - bylo to o 2 obrázky vedle. Ale udělá mu větší službu než síto. Když se podíváš, čemu musí v Říčanech čelit a co může přijímat…
Na mlhavou budoucnost bych moc nesázel, u vědomí současného stavu i očekávaného vývoje pro nejbližší roky.
… kabelová televize nebo satelit jsou mnohem jednodušší na instalaci.
Nesouhlasím. Pro laika, který to chce jednou zapojit a dál už na to nesáhnout, je pozemák nejjednodušší. Signálu je přebytek, stačí vhodně směrovat anténu k odstínění balastu, normálně slušný kablík a jede to. Pozemák je podle mě jediná cesta, ke které laik nemusí
nutně zvát odborníka či obchodníka.
Taky mohou být různé citlivosti televizí, proto jedna jede a druhá ne.
Nechci zase spouštět debatu o mém „oblíbeném“ tématu, tedy neodůvodněném zdůrazňování citlivosti digitálních přijímačů. Ale tazatel někde zmiňoval prudký nárůst chybovosti na postižené koncové svorce, takže toto zřejmě důvodem nebude.
Pokud nás tazatel obšťastní výsledky dalších zkoušek, budeme moci mudrovat dál.
À propos: co Kojál? Má už antény nebo nemá? Jestli to půjde takhle pomalu, tebou slíbený jeden škopál to nevytrhne, aby to lidi vytrvale monitorovali.