Anděl Páně se po deseti letech dočkal nové obrazové kvality | ceskatelevize.cz
Včerejší (včetně dnešní reprízy) Zypa Cupák (SR 1976) na STV1 neměl ikono grafiku, že pořad lze sledovat v HD. STV o tom jinak informuje pravidelně.
Viz obrázek, docela solidní obraz.
Citace: peter30 21. 12. 2015, 19:15:14Včerejší (včetně dnešní reprízy) Zypa Cupák (SR 1976) na STV1 neměl ikono grafiku, že pořad lze sledovat v HD. STV o tom jinak informuje pravidelně.V Nedelu bolo v prvých cca. 30 s. v info lište "program je vysielaný v HD kvalite"
aktualizovaná Markíza, STV1, doplněna JOJ
bude dnes někdo nahrávat z kabelovky Anděl páně? Uvedou nový přepis, lepší nepší původní hd sken.
Tak jsem přesáhnul počet povolených písmen, myslím že program takto stačí, kdyžtak budu umazávat starý a doplňovat nový, zapomněl jsem na něco? snad ne.
Citace: jirkazdevitky 30. 11. 2015, 16:47:49bude dnes někdo nahrávat z kabelovky Anděl páně? Uvedou nový přepis, lepší nepší původní hd sken.Nahrával jsem a díval se na Skylinku. No tak nový HD přepis Anděl Páně se mi nezdál zrovna jako něco extra. Už si moc nevzpomínám na loňské vysílání, zda to také bylo v HD, myslím že skoro ano. Prostě dnes jsem to čekal daleko lepší.
Citace: jirkazdevitky 23. 12. 2015, 15:19:39Citace: jirkazdevitky 30. 11. 2015, 16:47:49bude dnes někdo nahrávat z kabelovky Anděl páně? Uvedou nový přepis, lepší nepší původní hd sken.Nahrával jsem a díval se na Skylinku. No tak nový HD přepis Anděl Páně se mi nezdál zrovna jako něco extra. Už si moc nevzpomínám na loňské vysílání, zda to také bylo v HD, myslím že skoro ano. Prostě dnes jsem to čekal daleko lepší.Taky mám záznam ze skylinku,velikost 6,3 GB. Mám k porovnání starší HD přepis a rozdíl jsem si všiml hned, méně šumu a o něco jasnější obraz, to mi stačilo na 10 let starý film, podobně staré televizní filmy maji u CT i horší kvalitu. Dále rozdíl umocňuje nižší datový tok na skylinku (v detailech jsem si všiml kostiček), na UPC vyjde nahrávka na 9gb a datový tok 13 mbits,rozdíl bude patrnější