Autor Téma: C8 na skylinku nebo to byla jen "chyba" v odpojení?  (Přečteno 2995 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
C8 na skylinku nebo to byla jen "chyba" v odpojení?
« kdy: 02. 05. 2014, 21:43:23 »
Opravdu planuje skylink zařadit C8, nebo to byla jen chyba v odpojení? Na pozici u Skylinku se mi totiž tato stanice "objevila" a myslim že by to byla dobra věc, kdyby měl skylink smlouvu s chello media, ale podle mě to byla "chyba" či tak něco. Zaznamenal to někdo?

http://www.imagehosting.cz/images/c8.jpg
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:C8 na skylinku nebo to byla jen "chyba" v odpojení?
« Odpověď #1 kdy: 02. 05. 2014, 22:07:23 »
Teď jsem to zkusil a tma na pozici MINIMAXU. :-\
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:C8 na skylinku nebo to byla jen "chyba" v odpojení?
« Odpověď #2 kdy: 03. 05. 2014, 13:34:37 »
Dneska se na to zkusím podívat. Díky za tip
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:C8 na skylinku nebo to byla jen "chyba" v odpojení?
« Odpověď #3 kdy: 03. 05. 2014, 13:48:57 »
Dneska se na to zkusím podívat. Díky za tip

Ďalšou novinkou v ponuke Skylinku môže byť aj napr. nový program C8 od Chello Central Europe, no tam podľa slov Jaromíra Glisníka nie je ešte o pridaní rozhodnuté.
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:C8 na skylinku nebo to byla jen "chyba" v odpojení?
« Odpověď #4 kdy: 03. 05. 2014, 20:29:46 »
Tak to byl pravděpodobně nějaký omyl, nebo test. Dnes je tam černá obrazovka.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0