reklama

Autor Téma: HBB TV od ČT - fungu je Vám?  (Přečteno 8081 krát)

charomges

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« kdy: 24. 04. 2014, 06:38:00 »
Zdravim. Funguje Vám HBB TV od ČT? Zjistil jsem že nefunguje ani na netu, ani v mobilu a ani v TV(různá připojení i poskytovatelé). Zatím jsem nenašel žádný komentář ČT. Nemáte někdo bližší info? Je to nějaká plánovaná odstávka?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



charomges

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #1 kdy: 24. 04. 2014, 06:44:58 »
Jo ještě jsem zapomněl, že problém se týká přehrávání archivu ivysílání. Objeví se hláška "Litujeme, ale tento pořad není v iVysílání dostupný." a to u všech zatím vyzkoušených videí.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #2 kdy: 24. 04. 2014, 08:13:48 »
teď, v 8:10, žádné potíže na TV nepozoruji, hbb mi jede, včetně videa v ivysílání.


charomges

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #3 kdy: 24. 04. 2014, 09:12:34 »
Tak už to zas jede, asi chybka na serveru :-). Dík za info


charomges

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 19
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #4 kdy: 22. 05. 2014, 09:30:02 »
Po nasazení aplikace MS hokej 2014, dochází k přerušení přehrávání pořadu (např. dnes Show!, včera nešel 6. díl Nejchytřejšího čecha...) a opětovnému načítání bez kloudného výsledku. Občas pomůže dát znovu přehrát občas vystoupit a nastoupit do aplikace ivysilani v HBB tv. To pomůže občas na chvilku občas na delší dobu, ale stejně se přehrávání opět zastaví. Má někdo podobné zkušenosti? 

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Korislav Korislavič

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #5 kdy: 22. 05. 2014, 13:57:50 »
Celé ivysíláni není žádná sláva.Připojení ma přes 14 MB up přes 10 a přesto málo kdy se přehraje celý pořad bez seknutí. Raději si to nahrávám.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #6 kdy: 22. 05. 2014, 15:50:34 »
Mě to chodí i na 5 Mbps celkem spolehlivě, pravda, nevisím na tom trvale.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #7 kdy: 22. 05. 2014, 18:00:03 »
nemám s hbbtv naprosto žádný problém a to mám "jen" 10/2M Panasonic Viera...


Korislav Korislavič

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #8 kdy: 22. 05. 2014, 18:44:24 »
Závidím  :) a to mám také Pan. Viera. :'(


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #9 kdy: 22. 05. 2014, 19:15:35 »
Na obou LG bez jediného problému.."vesnická kabelovka "15 MB sem 1.5odtud..  :)
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #10 kdy: 22. 05. 2014, 19:47:48 »
Závidím  :) a to mám také Pan. Viera. :'(
já tu Vieru kupoval před MS v hokeji. Je tedy dost možné, že mám novější fw. Ono to není jen otázkou internetu, problém může být ve fw TV. Zkusil bych upgrade. Jinak vysoká rychlost neznamená kvalitní připojení-důležitá je stabilita připojení.


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #11 kdy: 22. 05. 2014, 20:04:41 »
třeba zarušený WIFIny jsou těžce znát na stabilitě.....
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Korislav Korislavič

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #12 kdy: 22. 05. 2014, 20:05:47 »
Já v lednu.Ono se to sekne při sledování hodinového pořadu třeba jednou a někdy vůbec,ale i to nase..


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #13 kdy: 22. 05. 2014, 20:51:05 »
Ono záleží na čase sledování,ale s panas.50st60 problém není,kdežto xtrend 9200 už nějaké problémky má-a to není na wifině/tplink/,TVP má větší problémy!/upc 40/4/
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:HBB TV od ČT - fungu je Vám?
« Odpověď #14 kdy: 22. 05. 2014, 21:05:06 »
třeba zarušený WIFIny jsou těžce znát na stabilitě.....
??? kdo tu řeší jaké wifiny


 

reklama