Jistě že to jde ale to není práce pro jen tak někoho.Moje rada je taková že by to pán zvládnul sám.Pokud to zadá profesionálovy tak se nemusí o nic starat.
Pokud by jsi si ráčil všimnout tak jsem psal ZKUSIT!Ono totiž ikdyž si tě ti to zdá možná nemožný ale i tam mají leckde signál.A i mapa to říká.
Když se podíváte do mého podpisu-tak je vidět že všechny kanály co se tady řeší mám. Takže-59+57,56-žádný problém a těchto montáží mám tady v okolí dost na to abych mohl tvrdit že není problém.Ale jak už je výše psáno-tak na koleně se to nedělalo.
Citace: Dolinak 19. 07. 2013, 21:01:11Takže se jedná o: K29, K40 Děvín, K59 Kojál, K55, 56, 57 Javorina a K46 Poddvorov. (Plustelka asi ne)No, to už primitivně nepůjde s ohledem na K57 a 59.Ano presne tak jak pisete. Na strese mam colorku ta bere vse jen ne ten Poddvorov a tak jse k ni pridal kanalovou yagi a ta bere jen K46. Takze na pude slucuji je K46+Rest. a ted bych potreboval jeste ten K59 mux3.
Takže se jedná o: K29, K40 Děvín, K59 Kojál, K55, 56, 57 Javorina a K46 Poddvorov. (Plustelka asi ne)No, to už primitivně nepůjde s ohledem na K57 a 59.
Toho bych se nebál,to by se dalo dobře utlumit.