reklama

reklama

Autor Téma: Zapojeni slucovacu  (Přečteno 19132 krát)

Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #15 kdy: 20. 07. 2013, 12:18:14 »
A c ozkusit chytat vše z Brna? 29+40+59..a dost se divím,že nechytáte 46 z Poddvorova, opravdu ale vaříme z vody, bez proměření na místě se moc nedá vymýšlet.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #16 kdy: 20. 07. 2013, 16:00:06 »
To právě nepůjde sloučit,59 a VJ to je 55.56a57 ano ale ne 59.Proto jsem navrhoval Jihlavu 30K kde by sloučení šlo vše hladce.


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #17 kdy: 20. 07. 2013, 16:20:43 »
k57 a k59 sloučit půjde. Zvlášť v tomto případě. Opět ale podotýkám, že to není práce pro laika a musí se to umět. Není to totiž jen o tom, strčit konektory od antény do slučovače. Tak jednoduché to zase není.


YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #18 kdy: 20. 07. 2013, 16:28:31 »
Všechno jde. Ale kdesi doma na koleně, bez znalostí a vybavení, to není nic jiného, než sázka do loterie.
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #19 kdy: 20. 07. 2013, 16:36:41 »
Jistě že to jde ale to není práce pro jen tak někoho.Moje rada je taková že by to pán zvládnul sám.Pokud to zadá profesionálovy tak se nemusí o nic starat.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 504
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #20 kdy: 20. 07. 2013, 17:08:29 »
Jistě že to jde ale to není práce pro jen tak někoho.Moje rada je taková že by to pán zvládnul sám.Pokud to zadá profesionálovy tak se nemusí o nic starat.
U Břeclavi mu radíš Javořici... radši no comment. Internetový radič...


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #21 kdy: 20. 07. 2013, 17:26:29 »
Pokud by jsi si ráčil všimnout tak jsem psal ZKUSIT!Ono totiž ikdyž si tě ti to zdá možná nemožný ale i tam mají leckde signál.A i mapa to říká.


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #22 kdy: 20. 07. 2013, 18:01:22 »
Když se podíváte do mého podpisu-tak je vidět že všechny kanály co se tady řeší mám.
Takže-59+57,56-žádný problém a těchto montáží mám tady v okolí dost na to abych mohl tvrdit že není problém.
Ale jak už je výše psáno-tak na koleně se to nedělalo.
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #23 kdy: 20. 07. 2013, 18:12:30 »
Pokud by jsi si ráčil všimnout tak jsem psal ZKUSIT!Ono totiž ikdyž si tě ti to zdá možná nemožný ale i tam mají leckde signál.A i mapa to říká.

I kdyby tam Javořici měl, tak bych chtěl vidět to sloučení s pálavskou svářečkou.

Když se podíváte do mého podpisu-tak je vidět že všechny kanály co se tady řeší mám.
Takže-59+57,56-žádný problém a těchto montáží mám tady v okolí dost na to abych mohl tvrdit že není problém.
Ale jak už je výše psáno-tak na koleně se to nedělalo.

Sloučit to jde, jen je nutno se přizpůsobit místním podmínkám.
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #24 kdy: 20. 07. 2013, 18:19:31 »
Toho bych se nebál,to by se dalo dobře utlumit.


lance

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 229
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #25 kdy: 20. 07. 2013, 18:43:41 »


Takže se jedná o: K29, K40 Děvín, K59 Kojál, K55, 56, 57 Javorina a K46 Poddvorov. (Plustelka asi ne)
No, to už primitivně nepůjde s ohledem na K57 a 59.

Ano presne tak jak pisete. Na strese mam colorku ta bere vse jen ne ten Poddvorov a tak jse k ni pridal kanalovou yagi a ta bere jen K46. Takze na pude slucuji je K46+Rest. a ted bych potreboval jeste ten K59 mux3.
Když už tajíš místo příjmu, aspoň nám sděl kam a jak (vertikal nebo horizontal ?) máš natočenou tu colorku co ti bere Děvín a Javorinu - nejspíš vertikal na Javorinu ...?


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #26 kdy: 20. 07. 2013, 18:55:59 »
Toho bych se nebál,to by se dalo dobře utlumit.

A zkoušel jste to někdy?

Jeden kanál slabotu a hned vedle svářečku?
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #27 kdy: 20. 07. 2013, 19:08:01 »
Ano,už jsem podobnou akci měl.


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #28 kdy: 20. 07. 2013, 19:19:42 »
A jaké komponenty jste použil?
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #29 kdy: 20. 07. 2013, 19:28:46 »
Kanálový slučovač a utlumový laditelný člen.


 

reklama