reklama

reklama

Autor Téma: Zapojeni slucovacu  (Přečteno 19360 krát)

asps

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Zapojeni slucovacu
« kdy: 19. 07. 2013, 17:02:54 »
Dobry den, potrebuji radu, daji se zapojit dva slucovace za sebou? 1 slucovac K46 + Rest slouceny signal privest na svorku Rest druheho slucovace (K59 + Rest) a z tohoto do tv. Bude to fugovat? Predem dekuji za rady  S.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #1 kdy: 19. 07. 2013, 17:08:27 »
Může to fungovat, ale jestli skutečně bude, to záleží hlavně na vstupních signálech.
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #2 kdy: 19. 07. 2013, 17:13:48 »
Dobry den, potrebuji radu, daji se zapojit dva slucovace za sebou? 1 slucovac K46 + Rest slouceny signal privest na svorku Rest druheho slucovace (K59 + Rest) a z tohoto do tv. Bude to fugovat? Predem dekuji za rady  S.
Z principu vzato, to fungovat bude. V tomto případě není důvod, aby tomu bylo jinak. Rozhodně ale existuje vhodnější způsob slučování těchto kanálů.


asps

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #3 kdy: 19. 07. 2013, 17:43:37 »
Pokud znate snadnejsi cestu rad si necham poradit


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #4 kdy: 19. 07. 2013, 18:02:51 »
Pokud znate snadnejsi cestu rad si necham poradit
No já bych si nechal udělat slučovač k59+k46+rest. Tedy třívstupový. Z hlediska útlumu a šumových vlastností to bude rozhodně lepší.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


asps

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #5 kdy: 19. 07. 2013, 18:09:57 »

 No já bych si nechal udělat slučovač k59+k46+rest. Tedy třívstupový. Z hlediska útlumu a šumových vlastností to bude rozhodně lepší.


 A kde se da takovej slucovac sehnat ne nechat udelat?


Drahoslav Brašule

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #6 kdy: 19. 07. 2013, 18:25:52 »
A jaké vysílače a kde chcete slučovat?
DVB-S/S2: 23,5°+19,2°, Parabola Panorama,
LG 102-575S-HBBTV Funkční!! :)
DVB-T příjmače:Homecast Twin
DVB-T Brno Hády1: MUX1-k29,MUX2-k40,MUX3-k59
DVB-T Javorina: STV1, STV2, STV1 HD - k57
DVB-T Javorina: Joj, Joj+, Markýza, Doma - K56
DVB-T Starý Poddvorov: MUX 4 - k46


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #7 kdy: 19. 07. 2013, 19:45:53 »

 No já bych si nechal udělat slučovač k59+k46+rest. Tedy třívstupový. Z hlediska útlumu a šumových vlastností to bude rozhodně lepší.


 A kde se da takovej slucovac sehnat ne nechat udelat?
Takové slučovače se většinou musejí nechat udělat na zakázku. Obchodníci takové věci vedou jen málo kdy. Takže objednat v TEROZu.


asps

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #8 kdy: 19. 07. 2013, 20:47:03 »
A jaké vysílače a kde chcete slučovat?

Vysilace : Devin, Stary Poddvorov, Javorina  a ted se chystam chytat Kojal mux3 59 kanal, jsem z okresu Breclav


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #9 kdy: 19. 07. 2013, 21:01:11 »


Takže se jedná o: K29, K40 Děvín, K59 Kojál, K55, 56, 57 Javorina a K46 Poddvorov. (Plustelka asi ne)
No, to už primitivně nepůjde s ohledem na K57 a 59.
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #10 kdy: 19. 07. 2013, 21:06:31 »
To by už bylo lepší zkusit Jihlavu 30k než Kojál vzhledem k tomu co chcete všechno slučovat.


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #11 kdy: 19. 07. 2013, 21:25:34 »
Jihlavu se silným Děvínem?
To snad raději znát místní podmínky a úrovně a pak o něčem dál spekulovat.
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 725
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #12 kdy: 19. 07. 2013, 21:33:08 »
29 by byla trošku utlumená.Záleží jak silná by byla 30.Je potřeba zkusit nebo změřit a pak se pouštět do dalších akcí.


Dolinak

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 177
    • Zobrazit profil
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #13 kdy: 19. 07. 2013, 21:36:27 »
Hmm . . . . .

Tak to jo
Ve čtyřech letech mi můj první obvod se žárovkou a plochou baterkou nefungoval.

Ten drát byl SMALTOVANÝ!


asps

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zapojeni slucovacu
« Odpověď #14 kdy: 20. 07. 2013, 04:59:10 »


Takže se jedná o: K29, K40 Děvín, K59 Kojál, K55, 56, 57 Javorina a K46 Poddvorov. (Plustelka asi ne)
No, to už primitivně nepůjde s ohledem na K57 a 59.

Ano presne tak jak pisete. Na strese mam colorku ta bere vse jen ne ten Poddvorov a tak jse k ni pridal kanalovou yagi a ta bere jen K46. Takze na pude slucuji je K46+Rest. a ted bych potreboval jeste ten K59 mux3.


 

reklama