reklama

Autor Téma: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?  (Přečteno 9436 krát)

Jan Potůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 160
    • Zobrazit profil
    • Televizniweb.cz
    • E-mail
Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« kdy: 04. 04. 2010, 00:15:52 »
UPC je v propagačních materiálech slibuje, ale v reálu je v nabídce nemám.
Televizniweb.cz - vše o DVB-T2 na jednom místě

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #1 kdy: 04. 04. 2010, 08:03:38 »
U kamaráda v Ostravě Porubě fungují bez problémů.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 442
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #2 kdy: 04. 04. 2010, 09:39:55 »
V Praze 4, v odpovídajícím balíčku také fungují. :o
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #3 kdy: 04. 04. 2010, 10:38:59 »
Honzo, v nabídce oba programy mám. Lokalita: Praha 4 - Háje
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Dave.1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
  • Keep The Faith
    • Zobrazit profil
    • Bon Jovi .CZ
    • E-mail
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #4 kdy: 04. 04. 2010, 11:22:14 »
UPC je v propagačních materiálech slibuje, ale v reálu je v nabídce nemám.

zkuste vymazat stanice a znovu frekvenci proladit, predpokladam, ze HD STB mate :) ... CT HD, Barrandov HD by mely byt vsude, vsude nejsou stejne jen programy typu ZDF, TVP, ORF viz seznam kanalu tady: http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf
Vantage HD 6000S / Skylink ... mám rád HBO HD :-)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jan Potůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 160
    • Zobrazit profil
    • Televizniweb.cz
    • E-mail
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #5 kdy: 04. 04. 2010, 16:30:43 »
Asi to opravdu udělám. Mám komplet Supreme nabídku v Pardubicích. HD box ne - CA modul na plazmě HD ready.
Televizniweb.cz - vše o DVB-T2 na jednom místě


PetrP

  • Host
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #6 kdy: 04. 04. 2010, 16:45:38 »
A umí TV MPEG4?  ;)


Jan Potůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 160
    • Zobrazit profil
    • Televizniweb.cz
    • E-mail
Re: Jde vám u UPC Digital program ČT HD a Barrandov HD?
« Odpověď #7 kdy: 04. 04. 2010, 16:51:18 »
No jistě, to bych asi nesledoval HBO HD nebo Novu HD.
Televizniweb.cz - vše o DVB-T2 na jednom místě


 

reklama