reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 648209 krát)

Pavel B.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 93
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #180 kdy: 25. 06. 2012, 23:24:31 »
Ježiš já ani nevím kdo to tu psal(a moc za to díky, konečně), ale TADY máte oficiální výkony, místa vysílačů a TO JE TA NEJPODSTATNĚJŠÍ info dnešního dne!!!!!!Pro BN je určen tedy vysílač z Popovic - otočte si tam anténu, jestli o to tak stojíte:-)http://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledavaci-databaze/prehled-televiznich-vysilacu.html?action=station&f_transmitter=&f_channel=&f_pol=0&f_station_name=VYS%CDLAC%CD+S%CD%AB+4&f_druhvys=523

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



David Kříž

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 553
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #181 kdy: 25. 06. 2012, 23:27:01 »
Tak už taky funguju. :) Liberec, 25K. Odpoledne, ani po 17 hodině jsem nechytal prakticky nic, jen nějaký lehounký náznak čehosi. Pak jsem to ještě zkoušel kolem osmé, už jsem to pomalu vzdával, zamyšleně jsem se šťoural v nose dipólem :D a najednou koukám, že bargrafy v ProgDVB začaly poskakovat. V pokoji u okna bylo jedno místečko, kde to něco začlo chytat. Tak jsem to ještě zkoušel z okna a najednou to šlo. Takže momentálně funguju na vyřazené polské síto v dezolátním stavu, síla signálu kolem 97% a kvalita kolem 85%, takže zatím je to celkem stabilní. Ale nechytám to přímo (v cestě panelák), ale z nějakého odrazu. Docela to hraje směrem k ještědskému hřebenu, ale ještě o fous lepší to bylo, když jsem to natočil směrem do sídliště.

EDIT: teď mířím přímo na ještědský hřeben a odrazem to chytám na 99%/99%. Takže kdo to z Liberce nechytá přímo, zkuste to taky.

Takže jak to říkal Pařízek, chodí to i na otočenou anténu buh ví kam a má to v Liberci podstatně menší potíže nežli Mux 3 nebo mux ReVi.
což neznamená, že to co říkal Pařízek, má jakoukoli vypovídací hodnotu a že to není blábol roku :D


Adam H.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #182 kdy: 25. 06. 2012, 23:43:32 »
Ježiš já ani nevím kdo to tu psal(a moc za to díky, konečně), ale TADY máte oficiální výkony, místa vysílačů a TO JE TA NEJPODSTATNĚJŠÍ info dnešního dne!!!!!!Pro BN je určen tedy vysílač z Popovic - otočte si tam anténu, jestli o to tak stojíte:-)http://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledavaci-databaze/prehled-televiznich-vysilacu.html?action=station&f_transmitter=&f_channel=&f_pol=0&f_station_name=VYS%CDLAC%CD+S%CD%AB+4&f_druhvys=523
A kde je tam ta Opava?


Sir_Lancelot

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #183 kdy: 25. 06. 2012, 23:48:57 »
Tak těch necelých 800W v Ostravě, to je fakt sranda. :(


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #184 kdy: 26. 06. 2012, 01:09:29 »
tak mám hloupou telku - neumí ladění podle frekvence a přepisuje stanice se stejnými Service PID...co s tím? Babo, raď.................................................................. ale před rekonfigurací mi všechny MUXy s jinými Service PID běžely bez problémů a v pondělí ráno po rekonfiguraci s ČT4HD a testy taky v pořádku. Teď momentálně mi u Pohody, která jde v pohodě :-) není název sítě....
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Zdeněk Honys

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #185 kdy: 26. 06. 2012, 01:28:57 »
V Nymburce zachycen Mux 4 na k.44 . Signál je sice slabší , ale S-T-Box ho načte . TV Pohoda
jde normálně ostatní jen zvuk . Odkud to vlastně vysílají ? Anténa směr Cukrák .
Zdeněk .


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #186 kdy: 26. 06. 2012, 01:31:42 »
V Nymburce zachycen Mux 4 na k.44 . Signál je sice slabší , ale S-T-Box ho načte . TV Pohoda
jde normálně ostatní jen zvuk . Odkud to vlastně vysílají ? Anténa směr Cukrák .
Zdeněk .
mám podezření na TX Vinařice u MB, severně od vás. Dopoledne bych se tam chtěl vypravit a nafotit to, jestli je předpoklad správný - co se týká umístění a směřování "rakvičky/ček"
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Zdeněk Honys

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #187 kdy: 26. 06. 2012, 01:54:26 »
Já bych myslel na Velké Pavlovice . Alespoň to odpovídá té tabulce vysílačů muxu 4 .


Zdeněk Honys

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 27
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #188 kdy: 26. 06. 2012, 01:56:51 »
Blbost jsou to Velké Popovice .


Giacomo Carpa

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #189 kdy: 26. 06. 2012, 07:16:49 »
Dobrý den, včera dne 25.6.2012 po avizovaném spuštění TV Pohoda jsem učinil TV scan. TV Pohoda naskočila a rovněž ČT1 HD JCE, ČT4 HD JCE a Nova HD JCE. Problém je v tom, že scan mi již nenašel obyč. ČT1, ČT4 a NOVU tedy programy, které byly nalezeny HD. Mám full HD TV, ale před časem mi bylo vysvětleno, že se jedná o full HD obraz, ale ne tuner. Pravděpodobně z těchto důvodů mi HD kanály přehrávají pouze zvuk (s čímž jsem počítal). V současné době mi tedy scan nenalezne plně funkční čt1, 4 a Novu. ČT2, ČT24, Nova Cinema a další programy scan nalezl bez problémů.

Prosím poraďte.

Děkuji

g.carpa 


me116

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 94
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #190 kdy: 26. 06. 2012, 07:22:02 »
Dobrý den,
nevíte někdo, jak dlouho bude ještě MUX 4 vysílát v Ostravě na 63. kanále?


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #191 kdy: 26. 06. 2012, 07:28:30 »
Zdravím, neví někdo co je s muxy 1,2,3 z ještědu? Chtěl jsem si zapnout tv a jsem bez signálu, ještě včera to šlo. Mux 4 také nechytám. Buďto mají na ještědu výluku nebo to ruší mux 4.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #192 kdy: 26. 06. 2012, 07:38:33 »
Zdravím, neví někdo co je s muxy 1,2,3 z ještědu? Chtěl jsem si zapnout tv a jsem bez signálu, ještě včera to šlo. Mux 4 také nechytám. Buďto mají na ještědu výluku nebo to ruší mux 4.
Vysílač Ještěd má dnes plánovanou výluku.  :)
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #193 kdy: 26. 06. 2012, 07:40:26 »
Dobrý den,
nevíte někdo, jak dlouho bude ještě MUX 4 vysílát v Ostravě na 63. kanále?
Někdy ke konci roku se má 63 kanál změnit na 38. Na 38 vysílá Skrzyczne, které jde skoro v celé Ostravě slušně chytnout, takže budeme mít v Ostravě všichni velikou radost, protože se ty dva kanály pobijou. No a ten 38 ze Skrzyczneho vypnou někdy v polovině příštího roku. TOž tak...


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #194 kdy: 26. 06. 2012, 07:43:31 »
tak mám hloupou telku - neumí ladění podle frekvence a přepisuje stanice se stejnými Service PID...co s tím? Babo, raď.................................................................. ale před rekonfigurací mi všechny MUXy s jinými Service PID běžely bez problémů a v pondělí ráno po rekonfiguraci s ČT4HD a testy taky v pořádku. Teď momentálně mi u Pohody, která jde v pohodě :-) není název sítě....
Mílo Sharp má svou hlavu. Vyber si, buď SD, nebo HD - MUX (kanál) který naposledy ručně naskenuješ přepíše ten předchozí.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


 

reklama