reklama

Autor Téma: Stav v multiplexu4  (Přečteno 655453 krát)

Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 059
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #120 kdy: 25. 06. 2012, 17:34:35 »
Vysočina, jih Havlíčkova Brodu, 439 n.m., od noci vysílá MPX 4, ale zatím stále bez jakýchkoli stanic (17:15).
Pokud máš dost signálu a nejsi si jist, že televize průběžně aktualizuje programy z vysílání, budeš muset prolaďovat. Informace uvnitř muxu mohou být nesprávné nebo protichůdné a TV nemusí nic zobrazit. (Na vlastní bulvy jsem to sledoval před chvílí).

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



ACS87

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 28
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #121 kdy: 25. 06. 2012, 17:36:53 »
potvrzuji příjem z kanálu č. 44, lokalita příjmu: Vysoké nad Jizerou, signal a kvalita 100%, šlape mi to na pokojovku


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 564
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #122 kdy: 25. 06. 2012, 17:41:05 »
Na kterém kanále se to dá chytit ve Stráži pod Ralskem, k25 nic, pok jsem teda v dosahu signálu. Ta mapa pokrytí je v nízkém rozlišení.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 059
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #123 kdy: 25. 06. 2012, 17:42:36 »
aktuální stav z cca 17:25.
Pha už znovu jede (i nitka je opravena z 666 na 818 MHz). TV ladí, rozpoznává.
TV Pohoda PHA (video asi 1.6 Mbits/s, audio 260 kbit/s)
Nova HD PHA (video 5.2, audio 198, audio AC3 394)
ČT 1 HD PHA (video 5.6, audio 198)
ČT 4 HD PHA (video 5.6, audio 263)
volný Stuff 5.28 Mbit/s

žádný teletext, žádný čas, EIT je-ale prázdná.


Michal Čabala

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 50
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #124 kdy: 25. 06. 2012, 17:43:41 »
Chrudim, centrum města na kopci - nic. Ani jedna ze tří TV. Dvě na pokojovky, jedna venkovní síto...

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Luboš Frola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #125 kdy: 25. 06. 2012, 17:44:25 »
Chtěl bych se zeptat jesli někdo neví jak je na tom se spuštěním Uherské Hradiště?


Lukáš Beran

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #126 kdy: 25. 06. 2012, 17:45:05 »
Tak čas 17:45 a na pozici TV Pohoda je stále statický obraz s Testovacím vysíláním. Kdepak to vázne?


Tomáš Masař

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #127 kdy: 25. 06. 2012, 17:47:29 »
Zlín jede


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 059
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #128 kdy: 25. 06. 2012, 17:50:01 »
aktuální stav z cca 17:25.
Pha už znovu jede (i nitka je opravena z 666 na 818 MHz). TV ladí, rozpoznává.
TV Pohoda PHA (video asi 1.6 Mbits/s, audio 260 kbit/s)
Nova HD PHA (video 5.2, audio 198, audio AC3 394)
ČT 1 HD PHA (video 5.6, audio 198)
ČT 4 HD PHA (video 5.6, audio 263)
volný Stuff 5.28 Mbit/s

žádný teletext, žádný čas, EIT je-ale prázdná.
a doplním rozlišení, jestli to mají správně:
pohoda 720 x 576 i
nova 1440 x 1080 i
čt1   1440 x 1080 i
čt4   1920 x 1080 i  (!)


pinta finta

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 191
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #129 kdy: 25. 06. 2012, 17:51:53 »
Liberec, Vesec - 17:51 - VELKÝ HOVNO  >:(


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 059
    • Zobrazit profil
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #130 kdy: 25. 06. 2012, 17:53:08 »
a už to zas nejede. Tak asi půjdeme na pivo, kluci to přes noc dají dohromady a zítra uvidíme.


Niente Nobody

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #131 kdy: 25. 06. 2012, 18:08:54 »
Petr Svoboda: Žádná z našich TV sama neaktualizuje, to si jsem naprosto jistý a proto občas prolaďuji, zatím nic ... ale klidně nějaký den počkám, času dost (mezitím se na satu zabavím s 3115 stanicemi :) ) Teda LG aktualizuje na DVB-S + S2, ale tam bych to s chutí vypnul, kdyby to tedy šlo (jako že nejde). Navíc tím vždy rozbije pořadí ... ale už jsem přešel na sat set-top box.


Daniel Neumann

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 89
    • ICQ komunikátor - 336558387
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #132 kdy: 25. 06. 2012, 18:12:40 »
Prosím jak to máte se sílou a kvalitou signálu v Plzni? Zdá se stejný jako dřív?

Mám totiž problém, dřív na 60+kanálu mi to jelo v pohodě a nyní se to kostičkuje docela výrazně.

Mám vysílač zhruba 500 m od sebe a nechytám se !!!

Zkouším různé antény a ačkoliv mi K63 šel naprosto bezproblémů, K56 jde akorát sotva naladit... Zatím to je spíš k pláči než ke sledování.
DVB-T - Votice - Mezivrata, Sušice - Svatobor, Domažlice - Vraní vrch, Plzeň - Krašov, Příbram - vrch Praha, Hoher Bogen, Hohe Linie, ...
DVB-S - Skylink


Rudolf Kos

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #133 kdy: 25. 06. 2012, 18:17:36 »
Mux4 chycen na 45k, síla/kvalita cca 65/65, lokalita Hlinsko v Čechách, anténa dříve směr Kásné, nyní někam k Hradci.


Milan Bahník

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 47
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Stav v multiplexu4
« Odpověď #134 kdy: 25. 06. 2012, 18:19:44 »
cca. 30 km jižně (Živanice) od vysílače HK Chlum nenalazeno, anténa - síto, sice na půdě, ale jede mi na ní MUX1 ze Snieznych Kotlů,... takže mux 4 má asi pěkně malej výkon, nebo blbý antény :(
Ještě jsem to zkoušel na menším kopci ladit na mobilu s DVB-T a tam taky nic.


 

reklama