A, což takhle zkusit opět Ještěd? Brzy na to snad bude i počasí? Netěšíte se? 
Zatím o tom neuvažuji. No, co chodí na Ještědu.
Drážďany celoněmecký.
Drážďany lokální / saský /.
A ještě i ten starý saský, co normálně nejde.
Teleko-Praha-Strahov.
No tohle tam bylo, když jsem tam byl naposled.
Co tam bude na 100%. To tam nemusím chodit.
Teleko-Liberec-Proseč.
Teleko-Hradec-černá hora.
České radiokomunikace-Praha.
No, co by tam mohlo být.
Teleko pro Ústí nad labem.
Radio Tele Investment pro Karlovy Vary.
Možná Radio Tele Investment pro Plzeň.
To už bych považoval za překvapení.
Jinak si myslím, že už jsme se posunuli z takové té doby, kdy je třeba lézt na kopec aby člověk zjistil zda ten jeho přijímač vůbec funguje. Takže mne spíše nyní zajímá, kdy to dorazí normálně. tedy pojede mi to úplně obyčejně v bytě. No a v takovém případě jsou možné 3 záležitostí. Ovšem zatím se ani jedna z nich nekoná:
1) Němci měl spustit v srpnu k ročnímu výročí spuštění prvního celoněmeckého muxu, spustit mux druhý, což měla být další dvacka stanic, ale někde se to seklo a nic se nikde nespustilo...
2) ČTÚ / RRTV by mělo letos, tzn. v roce 2013 vypsat výběrové řízení na první celoplošný multiplex v ČR pro DAB/DAB+ v III.Bandu. Zatím nikdo nic nevypsal ani nevydal nějaké oficiální prohlášení, že to vypíše třeba v květnu nebo třeba v září. Zatím je ticho po pěšině.
3) ČRa vykřikovaly, že na L-Band kašlou, že licence udělené jim pro L-Band vrátí atd. Ovšem najednou z ničeho nic, naprosto a zcela neočekáváně spustily na L-bandu a jim udělené licenci v Praze vysílání. A teď jde o to. Bude Praha osamocená ? Pokud nikoli...Tak licenci na L-Band mají udělenou i pro město LIberec... Je tedy možné, že by zde ještě třeba letos spustily vysílání České radiokomunikace ?
Takže to jsou 3 věci, které mne trápí. Výstup na Ještěd už ani tak ne...