Ty seš ...! Je vidět, že nepodnikáš a nikdy jsi nepodnikal, pak by jsi mluvil a psal jinak! Ono to tvé ladění satu za flašku je něco jiného než se pohybovat v pokřivěně konkurenčním prostředí, jakým obor sdělovací techniky (díky různým pafirmám, kteří mají ŽL na nákup a prodej a myslí si, že výstavby či rekonstrukce STA je totéž jako nákup rohlíků a jejich následný prodej) bezesporu je! Mě prodej STB (naštěstí) neživí a jsem rád, protože nemám rád koncáky, kteří furt s něčím otravujou, vídám to u kámoše ve kšeftě, přijdou, něco koupí a pak pořád chodí a otravujou, že tam to a to a to. Na tohle bych neměl nervy! Ale nebudu dělat nikomu NIKOMU zdarma reklamu, podnikání není charita!! Znál sem pár lidí, kteří to tak brali a kde dnes jsou?? Někde v p..i Navíc ta firma ani zájem asi nemá, jinak by si tu inzerci zaplatila, primární oblast její činnosti je něco jiného a těch asi 50ks STB odněkud přivezli a prodávali je v PL a několik ks se dovezlo i sem. Když sem tam nakupoval něco, tak mi nabídli, že mi jeden věnují, jako vyjádření díku za odebraný počet zboží. Majitel říkal, vy dělate antény, tak Vám dám (nakonec) 2ks těchto STB, vy už budete vědět co s tím. Dále to už nebudu rozvádět, protože je to jak na kolovrátku a pár jedinců (tvého ražení) má potřebu se neustále zviditelňovat! Pokud STB té značky chceš, dohledej si ho, přes "strýčka Googla to není problém).