Autor Téma: Prosba aký DVB-T setbox  (Přečteno 9317 krát)

ladik 12

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 105
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #15 kdy: 21. 02. 2012, 15:14:35 »
Mel jsem ted doma Di-Way T-200HD, prijmove vlasnosti podobne jako ostatni Di-Way nebo Di-Box, tj. hraji bez problemu i pri soucasnem prijmu z vice vysilacu v SFN (na rozdil od Evolve Scorpio nebo Technisat Digipal 2). ma i PVR - nezkousel jsem. Relativne pekne EPG.

Na Arive T50 mi nesel naladit 4. multiplex v Brne, chyba byla asi v nekompatibilite SW prijimace s vysilanymi identifikatory; uz je to rok, mozna je to ted jinak.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 511
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #16 kdy: 21. 02. 2012, 15:38:53 »
Ahojte
Chcel by som poradit kedze sa v tom moc nevyznám. Chcel by som na Turzovke okres čadca  chytat slovenské ceské a poľské DVB-T. Kedze poliaci vysielaju v MPEG-4 Potrebujem dvb-t s podporou MPeG 4  Poradili by sme mi nejaký dobrý a lacný setobox do 40 euro? Ale chcel by som este aby mal setobox prepínanie kanálov aj rucne cize na sebe nie len ovládanie.ja som pozeral tieto ale niektoré nemajú prepínanie na sebe  http://www.atecko.sk/produkt/hd-dvb-t-rekorder-evolve-galaxy-usb-pvr-mpeg-4-hd-hdmi-dolby-digital-plus-timeshift-mkv-h-264-ntfs-divx-mp3-jpg/188420/
http://www.satelity.ellano.sk/predaj/9410/Lifeview-NOT-LV6T-BOX-HD/

Tak Vás poprosím ak viete o niecom inom lepsom  napísete mi na mail  lubo_171@azet.sk
Setobox na MPEG 4 ?Navštivte pár bazarů a určitě natrefíte na setobox od O2.Při troše štěstí ho pořídíte za dvě stovky.Normálně se dají sehnat za čtyři.


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #17 kdy: 21. 02. 2012, 15:44:28 »
No nevím, já pár Evolváčů měl, sice jenom v SD provedení, ale moc spokojenej sem nebyl. Problémy se signálem, výpadky i v případě, že třeba vedle běžící TechniSat šlapal naprosto bez chyb, prostě je ten výrobce nějakej nalevačku  ::)
No právě a scorpio má exelentní tuner. Kde se mi nechytal Optex (vůbec, ani ťuk) tam scorpio hraje bez problémů. Chytám na něho v Ostravě 49 mux z Katovic a kdybych nepotřeboval mux 4 (mám otočenou anténu na Katowice a mux 4 mám přesně na opačnou stranu), tak bych nepotřeboval zesilovač. Ps. cca 35 metrů svodu a dole rozděleno na dvě televize.


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #18 kdy: 21. 02. 2012, 17:25:26 »
Mám k dispozici STB, který svou citlivostí a odolností na preecho apod. Scorpio daleko předčí! Odzkoušeno za podmínek, kdy K62 ze Skrzyczného vlivem problémů na vysílací straně nešlo v jedné lokalitě na Scorpiu téměř vůbec přijímat a tento STB fungoval bez jakáchkoliv problémů. Záměrně zde neuvádím ani značku, nechci dělat nikomu zdarma reklamu. Prodal jsem několik kousků tohoto STB do problematických příjmových míst a 100% spokojenost ze strany uživatelů.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 560
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #19 kdy: 21. 02. 2012, 17:37:31 »
...Záměrně zde neuvádím ani značku, nechci dělat nikomu zdarma reklamu. Prodal jsem několik kousků tohoto STB do problematických příjmových míst a 100% spokojenost ze strany uživatelů.
Tak to je opravdu rada za všechny prachy. Nevím, podle čeho tazatel pozná, co máte na mysli, kde najde kontakt na Vaši prodejnu a kolik ho to nakonec bude stát... :-\
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #20 kdy: 21. 02. 2012, 17:54:27 »
Nepíšu to s úmyslem něco prodat, jen konstatuju, že je i lepší výrobek než Scorpio! Cena pro koncáka je klasika, 990 Kč s DPH. Každý normální člověk pochopí, že pokud ho neprodávám, jen od té firmy beru jiné věci a toto je vedlejší produkt, který jsem dostal za protočení chechtáků - tzv. děkovné (a tudíž z něj neprofituji) nebudu dělat reklamu někomu jinému. Pokud někdo chce dělat reklamu značce "Pamětník" zdarma je to jen jeho blbost!!!!!


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #21 kdy: 21. 02. 2012, 18:28:39 »
Mel jsem ted doma Di-Way T-200HD, prijmove vlasnosti podobne jako ostatni Di-Way nebo Di-Box, tj. hraji bez problemu i pri soucasnem prijmu z vice vysilacu v SFN (na rozdil od Evolve Scorpio nebo Technisat Digipal 2). ma i PVR - nezkousel jsem. Relativne pekne EPG.

Na Arive T50 mi nesel naladit 4. multiplex v Brne, chyba byla asi v nekompatibilite SW prijimace s vysilanymi identifikatory; uz je to rok, mozna je to ted jinak.

Ten Di-way nahrává velmi dobře (testováno se 32GB flash Kingston Data traveler 500 a externím USB Samsung), kupoval jsem ho rodičům kvůli příjmu Muxu 4 a PL Muxů.
Honda Enduro Team


ram rim

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #22 kdy: 21. 02. 2012, 18:31:51 »
mám doma toto DVB-T MPEG4 HD (LV6TBOXHD) a není co řešít -citlivý tuner a jednoduchost



Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #23 kdy: 21. 02. 2012, 19:54:08 »
Libor L - nic proti ale kdybys nenapsal nic tak to vyjde nastejno.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #24 kdy: 21. 02. 2012, 21:28:33 »
Taky si myslím. "Heč já něco vím a nepovím." Jak malé děcko ve školce. ;D


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #25 kdy: 21. 02. 2012, 22:39:11 »
Přesně.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #26 kdy: 22. 02. 2012, 06:47:11 »
Nejsem dealer té značky! Tak proč zdarma dělat někomu reklamu?? Bude ta firma dělat reklamu mě? Nebude!!! Tobě taky někdo dělá reklamu zdarma?? Byznys je holt tvrdá záležitost a není tam místo pro nesmyslné fňuky pár jedinců po netu! Tady se jede na zisk!!


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 560
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #27 kdy: 22. 02. 2012, 07:23:17 »
....Byznys je holt tvrdá záležitost a není tam místo pro nesmyslné fňuky pár jedinců po netu! Tady se jede na zisk!!
Libore, hodně Vašich zdejších příspěvků je přínosných a fundovaných. Ale, nemělo by DigiZone Vaše zdejší působení nějak zpoplatnit? Když si tady děláte byznys a účinkujete zde jen kvůli zisku, jak sám tvrdíte a zadarmo? ;)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #28 kdy: 22. 02. 2012, 07:29:24 »
Tak znova, opakování je matkou moudrosti:

Nejsem dealer té značky! Tak proč zdarma dělat někomu reklamu?? Bude ta firma dělat reklamu mě? Nebude!!! Tobě taky někdo dělá reklamu zdarma?? Byznys je holt tvrdá záležitost a není tam místo pro nesmyslné fňuky pár jedinců po netu! Tady se jede na zisk!!

Já na značku toho STB (jak sem psal) přišel náhodou, je to v ČR absolutně neznámá značka, firma, která jej v OV nabízí primárně podniká v jiné branži  a STB mi nabídli jako "odměnu" za útratu v jisté výši. Je to polský výrobek, kdo chce si už podle těchto indicií potřebné dohledá. On by každý dneska všechno chtěl až "pod nos"! Vlastnostmi tuneru jsem byl překvapen, bohužel to vyvažuje nedokonalá jazyková úroveň menu (směs CZ + A jazyka). Víc už psát nebudu, pokud má firma zájem tyto STB u nás prodávat, ať si reklamu zaplatí (předpokládám, že na DZ budou jen rádi, budou mít chechtáky), pokud to zde napíšu já, firma bude mít profit a já ani

DZ nebudeme mít nic! Snad už to pochopí každý...
« Poslední změna: 22. 02. 2012, 07:34:59 od Libor L »


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prosba aký DVB-T setbox
« Odpověď #29 kdy: 22. 02. 2012, 07:45:18 »
Libore, já naprosto chápu Vaše pohnutky. Ale v tomto případě jste tedy neměl říkat nic. Bylo by to lepší jak pro nás, kteří bysme nebyli naštvaní, že to nevíme, tak pro Vás, nedělali bysme si s Vás srandu. Jinak proti Vaší osobě nic nemám, a to, co tady na vebu děláte si zaslouží moji hlubokou úctu. Tentokrát jste ovšem přestřelil.