Dobrý denDěkuji moc za informace asi to opravdu nebude tak jednoduché :-(. Jinak Bydlím v Roudnice nad Labem a bohužel na Prahu nevidím přes horu Říp tudíž musím přijímat Bukovou horu kde nevysílají Fandu,smíchov atd a chtěl jsem zkusit jiný vysílač, kde bych tyto kanály mohl naladit. Asi to opravdu bude na toho anténáře.Děkuji moc za Váš čas.
Funkční to Stefane nebude určitě když to sloučí širokopásmově. Navíc ani nevíme odkud chce chytat tu 4ku,na jakém kanále,zda-li mu to vůbec poběží atd. atd., jakékoli "rady" v tomto případě jsou pouhopouhé spekulace s nulovou užitnou hodnotou. Jediná dobrá rada v tomto tématu je 6. bod kolegy Džubeje.
Někdo tu přece píše,že je z Roudnice a co přijímá za vysílače,včetně mux4 i rs 7.Snad dokonce uvádí i z Klínovce,že to tam v Roudnici hraje,nebo se pletu?Nevzpomenu si na jméno,nevíte někdo?Určitě by poradil.
Citace: tako50 17. 12. 2013, 18:11:26Někdo tu přece píše,že je z Roudnice a co přijímá za vysílače,včetně mux4 i rs 7.Snad dokonce uvádí i z Klínovce,že to tam v Roudnici hraje,nebo se pletu?Nevzpomenu si na jméno,nevíte někdo?Určitě by poradil.Jo, já. Černá studnice tady nemá smysl, je to na hraně i s anténou KathreinAOT 65.
Citace: Jaroslav Novák 17. 12. 2013, 18:52:44Citace: tako50 17. 12. 2013, 18:11:26Někdo tu přece píše,že je z Roudnice a co přijímá za vysílače,včetně mux4 i rs 7.Snad dokonce uvádí i z Klínovce,že to tam v Roudnici hraje,nebo se pletu?Nevzpomenu si na jméno,nevíte někdo?Určitě by poradil.Jo, já. Černá studnice tady nemá smysl, je to na hraně i s anténou KathreinAOT 65.Ta Kathrein má na 25 kanále zisk jen 12db.Chce to postavit kanálovou na 25. kanál podle pana Českýho ,ta má zisk až 16 db. Anebo si někde vyhlídněte na střeše starou třináctiprvkovou anténu na třetí pásmo,dohodněte se s obyvateli o koupi a předělejte si ji na UHF 25 kanál. Akorát s dipolem budete mít práci.Jestli je to s tou Kathrein na hraně tak s kanálovkou to pújde.A když ne na 100% tak se zesilovačem,ale s filtrem na UHF/aspon slučovač/ Nevzdávejte to.
No vida,já to věděl,že tu je někdo z Roudnice a má to ověřený co jde a nejde.
Citace: tako50 17. 12. 2013, 20:39:36No vida,já to věděl,že tu je někdo z Roudnice a má to ověřený co jde a nejde.Co nádražní hala v Roudnici.Už to není taková ostuda?