Já jsem chytal Experimentální vysílání ČRA z Žižkovské věže na USB stick Pinnacle 290e naprosto bez problémů, a to dokonce i jejich smyčku ve 4k. Vyzkoušel jsem SW jak ProgDVB, tak i DVBViewer. U obou to chodilo bez sekání a výpadků. Řekl bych, že pouze smyčka 4k chodila naprosto bezchybně na ProgDVB a v DVBVieweru 4k malinko kostičkovalo i když bydlím v Praze s výhledem na Žižkovský vysílač a na venkovní anténu. Od 1.3. chytám známou skladbu programů, avšak stále mně to kostičkuje se stejným nastavením jako do 28.2.2017... Možná je to i rukama
P.S. Zkoušel jsem i USB stick Aver Media TD310, avšak bez jakéhokoliv úspěchu. Nebyl schopen detekovat ani zvuk. I když výrobce tvrdí, že jejich zařízení splňuje D-Book ČTÚ, tak kromě toho, že nemá certifikaci ČRA "DVB-T2 ověřeno", o kterou musí požádat výrobce, tak jsem ho byl nucen v zákonné lhůtě vrátit zpět e-shopu... Tuto skutečnost jsem konzultovat i s ČRA (p. Kozák a další) a ani jim není známo, že by toto zařízení mělo být schopno příjímat DVB-T2/HEVC, když nemá tuto jejich certifikaci.
V tý praze ti to musi valit i na nasliněnej prst
valej to hned 2 silny vysílače v ruznych polarizacich, tak by to mělo jet i na "kus drátu" polarizace je uplně jedno, je to v sfn
Až budu mit grafickou kartu ktera umi hevc tak budu moct chytat pak taky, ale ze satelitu
nejde mi to pustit, sice hraje zvuk, a občas se ukaže i obraz ale nejde to, nemam hold hevc ready pc
jakou maš grafickou kartu? jinak ten samej pinnacle mam taky