Já mám HD programy UPC od 1. května a kromě vypálených titulků na ČT HD, které k mojí velké radosti odstanili, jsem neměl nikdy žádný problém.
Začalo to až v září, kdy se "sypaly" části obrazu Nova HD, pak to přestalo, ale zase tam občas problikly nějaké vodorovné linky. I ty už jsou pryč, ale jak píšete, občas ten obraz jakoby "zakrokuje" nebo "zadrhne". U HBO HD jsem si nevšiml, ale budu to pozorovat.
Psalo se, že mají problémy s kódováním a podle toho, co jsem včera na obrazovce viděl, se v tom určitě vrtali.
Pokud máte nějaké technické dotazy, je lepší se obrátit mailem přímo na techniky, ty operátorky v telefonu Vám neřeknou vůbec nic, ke škodě UPC. Pravděpodobně mají naučený jen nějaký manuál první pomoci pro zákazníky.
Po zkušenostech s UPC věřím, že to opraví, ale vždycky jim to děsně dlouho trvá. Už aby skončili na Astře a svoje síly (a peníze) soustředili jenom na Thor ... Mají pořád dvojí náklady na transponderovou kapacitu a já pořád doufám ve slibované Animal Planet HD nebo Nat Geo Wild HD.