Promiň José, ale napřed se na to HbbTV podívej a pak vynášej soudy.
Já si myslím, že HbbTV je dobrá univerzální cesta. Naopak slepá cesta je čekání, až ta která televize se dohodne s výrobcem, že jim tam dá "widget" nebo mezi sebou uzavřou smlouvu o přístupu do archívu. Nechci čekat a pročítat internet, jestli už konečně je widget na můj televizor a místo toho dostanu jen rádio Impuls nebo kýho čerta.
Když máme už jednou standard, tak proč jít nestandardní cestou? Já ten důvod neznám.
Jak víš z jiné diskuze také momentálně naháním novou televizi. Vřera jsem navštívil další dvě velké místní prodejny.
Zcela a naprosto s tebou souhlasím do písmenka, že přes nějaké APLIKACE cesta nikam NEVEDE. Zde mi mluvíš z duše, zcela...přesně tak, jen opruz a hnus Impuls a Evropa 2 a nic kloudného... Ovšem tak to měly všechny TV ve zmíněných obchodech. Z celých zásob široko daleko se lišily 2. Jeden nový Panasonic a jeden už výběhový typ Sony. Ty měly obě zcela otevřený NET, čili Skype, Operu, jakou adresu jsi zadal, na tu se to připojilo. Ano to bylo o něčem. Ovšem nikoli Hbbtv. Tedy zase něco jejich, jen nějaký seperteletext a superepg a kraviny a kraviny a půjčovny a reklamy... Nepotřebuji. Stejně zavrženíhodné jako to s těmi aplikacemi. jediné, co jsem ochoten uznat, je plný normální net, jako to bylo u těch dvou typů, jinak nějaké hybridní vysílání a nějaké widgety, to mi opravdu nezajímá...To už potom raději zcela bez LAN a bez Wi-Fi aby mne to nelezlo na nervy a nemusel jsem na to denně nadávat.